Skip to content

Δυναμική η συμμετοχή ασφαλιστών στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Έσπασε ρεκόρ σε ψήφους ο υποψήφιος της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών», Δ. Αναστασίου

Ισχυρή θα είναι η παρουσία των ασφαλιστών στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, καθώς από τις εκλογές που έγιναν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 εκλέχθηκαν συνολικά 10 ασφαλιστές και ασφαλίστριες – ο πρώτος μάλιστα υποψήφιος σε ψήφους, ανήκει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης:

Ο υποψήφιος του νεοσύστατου (είναι μόλις δύο μηνών) Συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» και διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Αναστασίου,  αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους μεταξύ των υποψηφίων όλων των συνδυασμών, καθώς τον ψήφισαν 239 επαγγελματίες. Η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» με επικεφαλής τον Χρήστο Νικολόπουλο,  συγκέντρωσε ποσοστό 31,99%. Το ποσοστό αυτό καθιστά το Συνδυασμό δεύτερη δύναμη στο ΕΕΘ και ο επικεφαλής του κατακτά τη θέση του Αντιπροέδρου.

Από την «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» προέρχεται επίσης ο ασφαλιστής Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, που συγκέντρωσε 79 ψήφους και κατετάγη 7ος στο ψηφοδέλτιο στον τομέα των υπηρεσιών.

Από τον συνδυασμό «Ισχυρό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Μιχάλη Ζορπίδη εκλέχθηκαν και θα συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης οι εξής ασφαλιστές και ασφαλίστριες:

Κωνσταντίνος Λάσκος, 160 ψήφοι (3ος στις υπηρεσίες)
Κυριάκος Μερελής, 155 ψήφοι (5ος στις υπηρεσίες)
Ελευθέριος Ωραιόπουλος, 139 ψήφοι (7ος στις υπηρεσίες)
Θεόδωρος Αγγελίδης, 135 ψήφοι (9ος στις υπηρεσίες )
Άννα Νικηφορίδου, 130 ψήφοι (10η στις υπηρεσίες)
Σταματία Σιώχου, 112 ψήφοι (14η στις υπηρεσίες)
Νικόλαος Καλλινικίδης, 96 ψήφοι (19ος στις υπηρεσίες)
Μαρία Καρατενίζη, 91 ψήφοι (20η στις υπηρεσίες).

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *