Skip to content

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική-Υπερήφανος Υποστηρικτής του 81ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Με πρωταγωνιστές, νεότερους αλλά και καταξιωμένους αθλητές από όλη την Ελλάδα, μέσα από ένα τριήμερο πρόγραμμα συναρπαστικών αναμετρήσεων, το 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, χάρισε και φέτος μοναδικές στιγμές συγκίνησης και πλούσιο θέαμα στους φίλους του.

ΔΥΝΑΜΙΣ 1

 

Παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η υπαίθρια έκθεση ιστορικών οχημάτων, πλαισίωσαν το φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο καιρός ευνόησε τη διεξαγωγή του. Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπήρξε υπερήφανος υποστηρικτής της διοργάνωσης.

400 κωπηλάτες από 25 πόλεις της Ελλάδος συναγωνίστηκαν στην Α’ Φάση του 81ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το μεσημέρι της Κυριακής 19/4. Πολυνίκης ανεδείχθη ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων που συγκέντρωσε 23 μετάλλια, δεύτερος στην κατάταξη ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με 22 μετάλλια.

Οι απονομές των κυπέλων έγιναν σε ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό κλίμα, με τους αθλητές του Ναυτικού ομίλου Ιωαννίνων να αφιερώνουν τις νίκες τους στον αδικοχαμένο συναθλητή τους Ευριπίδη Σκλιβανίτη και τον πρόεδρο τους Σωτήρη Στάμο, που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.

Για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, η συγκεκριμένη ενέργεια συνάδει απόλυτα με την εταιρική φιλοσοφία της για την προαγωγή διαχρονικών αξιών, όπως η ειρήνη, η ευγενής άμιλλα, η αλληλεγγύη και τα ιδανικά του υγιούς αθλητισμού, στοχεύοντας στην ενίσχυση και προώθηση των αξιών αυτών, στην κοινωνία και ειδικότερα τους νέους.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *