Δωρεάν παροχή του Ε.Ε.Α. σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα να συμπληρώσουν τις ώρες εκπαίδευσης του 2020

25 Νοεμβρίου 2020

Πρωτοβουλία για να συμπληρώσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ώρες «επαναπιστοποίησης» που τυχόν χρειάζονται για το 2020, στοιχείο απαραίτητο για την ανανέωση της άδειάς τους, υλοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με την ευγενική αρωγή των ασφαλιστικών εταιρειών Ατλαντική, Eurolife, Groupama και Interamerican.

Στο πλαίσιο αυτό το Ε.Ε.Α. συνεχίζοντας να στηρίζει τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, δημιούργησε ειδική πλατφόρμα ευέλικτης δήλωσης συμμετοχής και ανάλογο μηχανισμό, ώστε να υποστηριχθούν τα προγράμματα εκπαίδευσης των εταιρειών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. Σε κάποιες περιπτώσεις παρέχεται e-learning οπότε είναι «ανοικτό» όλο το 24ωρο και σε κάποιες άλλες υλοποιούνται webinar σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

Το Ε.Ε.Α. ευχαριστεί τις ασφαλιστικές εταιρείες που για δεύτερη φορά προθυμοποιήθηκαν να συντελέσουν στην πρωτοβουλία του και καλεί τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όχι μόνο τα μέλη του, αλλά και από όλη την Ελλάδα να αξιοποιήσουν ελεύθερα την ειδική αυτή υποστηρικτική παροχή.

Η φόρμα συμμετοχής ακολουθεί στον παρακάτω σύνδεσμο. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να τη συμπληρώσουν.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Α.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Τι δείχνουν τα τεστ κορωνοϊού στην Ελλάδα

Πάνω από 90.000 τεστ κορωνοϊού στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Περισσότερα από 90.000 μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού έχουν πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας...

Close