Δωροεπιταγή για καύσιμα από την Glassdrive

17 Μαρτίου 2017

 GLASSDRIVE® - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΞΙΑΣ 1Ο€

Η GLASSDRIVE® ανακοινώνει την προσφορά δωρεάν καυσίμων αξίας 10, με κάθε αντικατάσταση ή επισκευή κρυστάλλου αυτοκινήτου. Η προσφορά ισχύει μέχρι την εξάντληση των δωροεπιταγών για όλους τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται η GLASSDRIVE® και οι οποίοι έχουν την κάλυψη θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο τους.

Οι ασφαλισμένοι που θα επισκεφθούν τους σταθμούς της  GLASSDRIVE® θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες :

  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 62 επίσημους σταθμούς, 34 κινητές μονάδες και πάνω από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νομική Προστασία και Ταξιδιωτική Ασφάλιση:  Δύο πολλά υποσχόμενες αγορές για το χαρτοφυλάκιο των διαμεσολαβητών

H Νομική Προστασία και η Ταξιδιωτική Ασφάλιση αποτελούν αναδυόμενες ασφαλιστικές αγορές, από τις οποίες οι διαμεσολαβητές θα μπορούσαν να αυξήσουν...

Close