Δύναμις: Δωρεά στο νηπιαγωγείο του οικισμού Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας

18 Ιουνίου 2018

Την υποστήριξή της σε όλους τους τομείς που προάγουν τον πολιτισμό, όπως είναι και η εκπαίδευση, εκφράζει διαχρονικά και με διαφορετικούς κατά περίπτωση τρόπους, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη του νηπιαγωγείου του οικισμού «Άσπρα Σπίτια» Βοιωτίας και προσέφερε ένα φωτοτυπικό πολυμηχάνημα, το οποίο θα διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς στο σημαντικό έργο τους ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην «πρώτη» μάθηση των παιδιών.

Ο Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας, κ. Θ. Λιώκης, δήλωσε σχετικά: «Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική θα συνεχίσει να δείχνει εμπράκτως την προσήλωσή της σε σημαντικές αξίες και αρχές που αποτελούν την βάση για την ανάπτυξη της κοινωνίας. Εκπαίδευση και πολιτισμός συγκοινωνούν, αλληλοτροφοδοτούνται και συμβάλλουν στην εξέλιξη και την πρόοδο των κοινωνιών και των κρατών».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Eurolife ERB: O Γιάννης Βασιλάτος νέος Digital Transformation Officer

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις των καιρών, η Eurolife ERB κατατάσσει τις νέες τεχνολογίες ανάμεσα στις στρατηγικές προτεραιότητές της και συστήνει τη...

Close