Skip to content

Δώστε την ψήφο σας στη Μινέττα!

Minetta nineΜια σημαντική διάκριση στα βραβεία «European Business Awards – sponsored by RSM» πέτυχε η Μινέττα Ασφαλιστική. Πρόκειται για διαγωνισμό ανάδειξης της επιχειρηματικότητας στον οποίο λαμβάνουν μέρος δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη  (φέτος 33.000 επιχειρήσεις από 34 διαφορετικές χώρες). Μεταξύ άλλων και “η δική μας”, Μινέττα, η οποία έλαβε τον τίτλο «National Champion» («Εθνικός Πρωταθλητής»).

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται μέσω της RSM Ελλάδος: το ελληνικό τμήμα του ομώνυμου, διεθνούς δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων – το 6ο μεγαλύτερο παγκοσμίως, η οποία είναι χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των βραβείων.

Minetta threeΟι εταιρείες “διαγωνίστηκαν” στην προώθηση βέλτιστων πρακτικών, στην ηθική, στην καινοτομία και στην κοινωνική ευθύνη.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από στελέχη εταιρειών με ηγετικό ρόλο στις επιχειρήσεις τους, από ακαδημαϊκούς και από πολιτικές προσωπικότητες.

Οι βραβεύσεις έγιναν φέτος στην οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, Kate Smith την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, ο οποίος συμμετείχε στην απονομή μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της RSM Ελλάδος, Άθω Στυλιανού, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των European Business Awards, Adrian Tripp και τον Charge d’Affaires της Βρετανικής Πρεσβείας, Andrew Staunton. Καλεσμένοι ήταν σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

Minetta twoΗ συγκεκριμένη ωστόσο είναι μόνο η πρώτη φάση του διαγωνισμού, ο οποίος έχει τρία στάδια.

Στο επόμενο στάδιο οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν βίντεο – παρουσιάσεις από τους Natiasfalies minettaonal Champions της Ευρώπης.  Στις 9 Φεβρουαρίου κάποιοι από αυτούς θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού!

Παράλληλα ωστόσο, πραγματοποιείται και μια online ψηφοφορία. Το κοινό, επισκεπτόμενο την ιστοσελίδα των European Business Awards μπορεί να δει αυτές τις βίντεο-παρουσιάσεις και να ψηφίσει την αγαπημένη του εταιρεία! O National Champion που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στη χώρα του θα διακριθεί ως National Public Champion. O National Public Champion κάθε χώρας θα συμμετέχει έπειτα σε μία δεύτερη φάση δημόσιας online ψηφοφορίας όπου ο νικητής θα κερδίσει τον τελικό τίτλο European Public Champion.

Η ψηφοφορία του κοινού, θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν επηρεάζει την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

elevenΟι εταιρίες που θα διακριθούν ως Ruban d’ Honneur και ως European Public Champion θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού που θα καθορίσει τους τελικούς νικητές των European Business Awards 2016/2017 sponsored by RSM. Οι τελικοί νικητές θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής τον Μάιο του 2017.

Η Μινέττα συμμετέχει στην κατηγορία “Environmental & Corporate Sustainability” (περιβαλλοντική και εταιρική βιωσιμότητα).

Δείτε (και στηρίξτε ) την υποψηφιότητα της Μινέττα στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/20139

Minetta five

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *