Είναι ο ασφαλιστής ‘‘είδος υπό εξαφάνιση’’;

28 Ιανουαρίου 2022

Η διαφημιστική καμπάνια της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ με τίτλο ‘‘Ντοκιμαντέρ - Ασφαλιστής’’ που προβλήθηκε κατά τη περίοδο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου σε όλα τα μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και στα social media, εστιάζει στον ασφαλιστή, τον Συνεργάτη της Εταιρίας τον οποίο θεωρεί ως πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη των εργασιών της στο νέο ασφαλιστικό περιβάλλον.

Η ΝP Ασφαλιστική είναι μια ελληνική ασφαλιστική εταιρία, η οποία στηρίζεται –εκ πεποιθήσεως και όχι εξ’ ανάγκης- αποκλειστικά στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του προς τον ασφαλισμένο. Σήμερα το επάγγελμα του ασφαλιστή τείνει να αντικατασταθεί από ψηφιακά εναλλακτικά μέσα, στα οποία κατατρέχει ο ασφαλισμένος σε περίπτωση ανάγκης.

Μπορούν όμως να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη επαφή;

H ΝΡ Ασφαλιστική επενδύοντας στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, θέτει σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, προσφέροντάς τους έναν δικό τους άνθρωπο έτοιμο να λύσει κάθε πρόβλημά τους σαν καλός φίλος, μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο που εμπιστεύονται.

Είναι ο επαγγελματίας τον οποίο η Εταιρία τιμά, και τον θεωρεί καταλύτη των εξελίξεων στον κλάδο καθώς είναι αυτός ο οποίος ενημερώνει και φέρνει την ιδιωτική ασφάλιση πιο κοντά στους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά και την κοινωνία.

Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Αναδημοσίευση από το 12ο τεύχος του NP Family News

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Είναι ο ασφαλιστής ‘‘είδος υπό εξαφάνιση’’;

  1. Ο/Η Ανδρέας Στεφάνου λέει:

    Δεν νομίζω ότι τιμά τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή η συγκεκριμένη άστοχη θεωρώ ατάκα του σποτ!
    Το να προσπαθήσεις να τονίσεις την αναντικατάστατη αξία της ανθρώπινης σχέσης, επαφής και εμπιστοσύνης με κάτι που θα εκλείψει είναι λάθος και ωθεί τους νεότερους να σκέφτονται τον κλάδο μας ως κάτι ξεπερασμένο… κάτι που σαφέστατα δεν ισχύει ειδικά στον τομέα ζωής κ υγείας!
    Με αυτή τη λογική να πούμε για τους δικηγόρους, ιατρούς και άλλα επαγγέλματα ότι θα εκλείψουν στον μέλλον από άλλης μορφής εξυπηρέτηση (ρομποτική, συστήματα αλγορίθμων κ.λπ.,)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ανακοίνωση της WOLT σχετικά με την απόλυση συνδικαλιστή

Η εταιρεία WOLT προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με την καταγγελία της ΓΣΕΕ για την απόλυση συνδικαλιστή από την πλατφόρμα...

Close