ΕΑΔΕ: Ικανοποίηση για την ένταξη του κλάδου στο Πρόγραμμα Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4

1 Δεκεμβρίου 2020

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΑΔΕ σχετικά με την τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε το ΕΕΑ στις 24 Νοεμβρίου 2020 σχετικά με το Πρόγραμμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4:

Συμμετείχαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την 24/11/2020, για να θέσει ερωτήματα και να λάβει διευκρινίσεις η αγορά, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη επί του Προγράμματος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4.

Με ικανοποίηση επιβεβαιώνουμε ότι στο πρόγραμμα εντάσσεται και ο κλάδος μας, ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι ο επιτηδευματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ή το νομικό πρόσωπο να παρουσιάζει μείωση κύκλου εργασιών τουλάχιστον κατά 20%.

Το ΕΕΑ, μέσω των Φοροτεχνικών Συμβούλων του, συγκέντρωσε και υπέβαλε τις παρατηρήσεις που καταγράφησαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, μεταξύ αυτών και την ιδιαιτερότητα των βεβαιώσεων προμηθειών του κλάδου μας που εκδίδονται στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους και αναμένουμε τις απαντήσεις που όπως υποσχέθηκε ο Υπουργός θα δοθούν το συντομότερο.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εθνική: Υψηλή κερδοφορία εν μέσω αβέβαιου οικονομικού περιβάλλοντος

Αποτελέσματα Εθνικής Ασφαλιστικής ενεαμήνου 2020 Υψηλή κερδοφορία επιδεικνύει η Εθνική Ασφαλιστική με τα κέρδη προ φόρων το 9μηνο του 2020...

Close