ΕΑΕΕ: Αναβάλλεται η Διεθνής Αντασφαλιστική Συνάντηση

18 Μαρτίου 2020

Με επιστολή του προς ομιλητές, σπόνσορες, συνεργάτες και συμμετέχοντες, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται επ’ αόριστον η προγραμματισμένη για τις αρχές Μαΐου διεθνής ασφαλιστική και αντασφαλιστική συνάντηση όχι πλέον της…Ύδρας αλλά της Μυκόνου, μιας και φέτος η (22η στη σειρά) Συνάντηση είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα σε ξενοδοχείο λίγο έξω από τη Χώρα του κοσμοπολίτικου νησιού.

Στις αρχές του επόμενου μήνα, που η Ελλάδα ελπίζει να έχει μια σαφέστερη εικόνα για την εξέλιξη του ιού, αν δηλαδή τα κρούσματα είναι σε πορεία συγκράτησης η αν επίκειται ακόμη και μια «έκρηξη» κρουσμάτων, η Ένωση θα αποφασίσει αν θα προγραμματίσει ή όχι, νέα ημερομηνία.

Μια σκέψη είναι η εκδήλωση να γίνει τον Σεπτέμβριο, μάλιστα έχει ήδη βρεθεί διαθέσιμη ημερομηνία με το ξενοδοχείο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας.

Κατά τα άλλα, μέσα Μαϊου η Ένωση θα έχει στα χέρια της και την ασφαλιστική παραγωγή της περιόδου που διανύουμε – συνήθως τα στοιχεία συγκεντρώνονται κάθε ενάμιση μήνα.

Πολλές και εύλογες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για ακυρώσεις ραντεβού και καθυστερήσεις στις ανανεώσεις, ωστόσο πραγματική εικόνα για το πόσο επηρέασε η παρούσα κατάσταση τις εργασίες του κλάδου, σε σχέση, για παράδειγμα, με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, θα έχουμε μόνο όταν συγκεντρωθούν οι αναφορές της κάθε εταιρείας.

Μέχρι στιγμής πάντως οι ασφαλιστικές έχουν επιδείξει τα σωστά αντανακλαστικά – κάθε μια έθεσε έγκαιρα σε ισχύ ένα μηχανισμό ανταπόκρισης στις απαιτήσεις υγιεινής, εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και συνέχισης της λειτουργίας της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οδηγίες Allianz & Eurolife προς συνεργάτες & κοινό

Επιστολές στους εργαζόμενους και συνεργάτες έστειλαν η Αllianz και η Εurolife μέσα από τις οποίες γνωστοποιούν ότι έχουν λάβει όλα...

Close