ΕΑΕΕ: Η «Στατιστική Επετηρίδα Ασφάλισης Αυτοκινήτων 2017»

4 Ιανουαρίου 2019

Την ετήσια «Στατιστική Επετηρίδα Ασφάλισης Αυτοκινήτων 2017» εξέδωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για έγκυρη και επιστημονική ενημέρωση των Εταιριών – Μελών της, γραμμένη τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Η στατιστική επετηρίδα ασφάλισης αυτοκινήτου εκδίδεται για μία ακόμη χρονιά στην παρούσα μορφή της, παρέχοντας χρήσιμη πληροφόρηση στα μέλη της ΕΑΕΕ ενώ ταυτόχρονα δίνεται μια στατιστική επισκόπηση της ασφάλισης αυτοκινήτων τα τρία τελευταία χρόνια στους ενδιαφερόμενους μελετητές.

Το περιεχόμενο της ετήσιας στατιστικής επετηρίδας ασφάλισης αυτοκινήτων είναι διαθέσιμο για όλους σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ενώσεως στο πεδίο «ΜΕΛΕΤΕΣ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ» εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Ergo αναδεικνύεται True Leader για 5η συνεχόμενη χρονιά

Τη διάκριση “True Leader” απέσπασε για 5η συνεχόμενη χρονιά η ERGO στον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη...

Close