ΕΕΑΕ: Μια μεγάλη απειλή για τα εισοδήματα όλων μας

28 Νοεμβρίου 2018

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα μία εισβολή που επιχειρείται στο χώρο της Ιδιωτικής ασφάλισης με ιδιαίτερη ανησυχία, διαβλέποντας τις απρόβλεπτες προεκτάσεις που κατά την γνώμη μας θα έχει.

Η COSMOTE, μέσω της θυγατρικής που δημιούργησε, της COSMOTE INSURANCE, παρέχει ασφαλίσεις απευθυνόμενες στους συνδρομητές της, ως πάροχος υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα από δεσπόζουσα θέση, καθώς οι συνδρομητές της είναι όλοι και ασφαλισμένοι μας.

Γνωρίζουμε ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά της, εφόσον έχει εξασφαλίσει άδεια Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, και ότι αποτελεί και αναφαίρετο δικαίωμα των Ασφαλιστικών Εταιρειών που συνέπραξαν ήδη μαζί της.

Όμως θεωρούμε αντιδεοντολογική αυτή τη συμπεριφορά τους απέναντι στα παραδοσιακά Δίκτυα και πολιτική έλλειψης σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς τους στη δημιουργία των οικονομικών τους μεγεθών.

Μία αγορά για να λειτουργεί σωστά θέλει αρχές και αξίες.

Αναφαίρετο επομένως δικαίωμα και κάθε Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, όλων μας, είναι να αμυνθούμε απέναντι σε αυτές τις πρακτικές, αποσύροντας τις τηλεφωνικές μας συνδέσεις από την COSMOTE, που επιχειρεί να αποσπάσει μέσω της θυγατρικής της τα πελατολόγια όλων μας, εκμεταλλευόμενη την δεσπόζουσα θέση της, καθώς κατέχει τα τηλέφωνα και πλήθος άλλων στοιχείων δικών μας και των ασφαλισμένων μας, τα οποία δεν έλαβε βεβαίως για να επιχειρήσει ασφαλιστικές εργασίες.

Είναι καιρός να δείξουμε τη δύναμή μας.

Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι τηλεφωνικών υπηρεσιών.

Μην μένουμε  αδρανείς. Ας ξεκινήσουμε σήμερα μία μαζική αντίδραση αποσύροντας τις συνδέσεις μας.

Είμαστε πελάτες της και δεν μας σέβεται.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕΑΕ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο ΕΕΑΕ: Μια μεγάλη απειλή για τα εισοδήματα όλων μας

  1. Ο/Η ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ λέει:

    Νομίζω ότι δεν φτάνει η αλλαγή παρόχου δηλαδή αν αύριο, που είναι πολύ πιθανό, κάνουν κάτι αντίστοιχο και οι άλλοι πάροχοι ανάλογων υπηρεσιών τι?
    Νομίζω ότι επιβάλλεται να οργανωθούν και αντιδράσουν οι οργανώσεις των διαμεσολαβούντων με νομικά μέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Επανεκλογή Αλ. Σαρρηγεωργίου στην προεδρία ΔΣ Wharton Alumni Club of Greece

Τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Eurolife ERB, επανεξέλεξαν τα μέλη του Wharton Alumni Club of...

Close