ΕΑΕΕ: Πρακτικός Οδηγός για την ασφάλιση των κινδύνων του κυβερνοχώρου

16 Οκτωβρίου 2018

Με σχετική εγκύκλιό της η ΕΑΕΕ ενημερώνει ότι η Insurance Europe σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς φορείς BIPAR, FERMA και τις εταιρίες Aon και Marsh δημοσίευσαν έναν πρακτικό οδηγό με σκοπό να βοηθήσουν τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τους κινδύνους του κυβερνοχώρου, να αξιολογήσουν καλύτερα την έκθεσή τους στους κινδύνους αυτούς και κατ’ επέκταση την ανάγκη τους για ασφαλιστική κάλυψη.

Ο οδηγός «Προετοιμασία για την ασφάλιση των κινδύνων του κυβερνοχώρου» περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη ασφάλιση μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα για τις συζητήσεις τους με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Ο οδηγός παρέχει επίσης εργαλεία με σκοπό να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους για την ασφάλιση αυτή να αξιολογήσουν τις επιμέρους προσφορές «ασφάλισης κινδύνων κυβερνοχώρου» (cyber risk insurance) που θα λάβουν και να κατανοήσουν τη σημασία τους στην πράξη.

O οδηγός αυτό αποτελεί αναμφίβολα χρήσιμο εργαλείο και για όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς – ασφαλιστικές επιχειρήσεις και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – που επιθυμούν να ασχοληθούν συστηματικά με το νέο αυτό είδος ασφάλισης.

Τον οδηγό αυτό μπορείτε να τον βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ιδιωτικό ή Δημόσιο; Δύο τελικά οι προσφορές για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

Δύο δεσμευτικές προσφορές κατατέθηκαν προχθές εμπρόθεσμα στα γραφεία της PwC για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν που πωλείται από...

Close