ΕΑΕΕ: Στατιστική Επετηρίδα Ασφάλισης Αυτοκινήτων 2018

21 Νοεμβρίου 2019

Τη στατιστική επετηρίδα ασφάλισης αυτοκινήτου, επικαιροποιημένη με τα στοιχεία του 2018, δημοσίευσε η ΕΑΕΕ, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για έγκυρη και επιστημονική ενημέρωση των Εταιριών – Μελών της.

Η στατιστική επετηρίδα ασφάλισης αυτοκινήτου, γραμμένη τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα, εκδίδεται για μία ακόμη χρονιά στην παρούσα μορφή της, παρέχοντας χρήσιμη πληροφόρηση στα μέλη της ΕΑΕΕ ενώ ταυτόχρονα δίνεται μια στατιστική επισκόπηση της ασφάλισης αυτοκινήτων τα τρία τελευταία χρόνια στους ενδιαφερόμενους μελετητές.

Το περιεχόμενο της ετήσιας στατιστικής επετηρίδας ασφάλισης αυτοκινήτων είναι διαθέσιμο για όλους σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ενώσεως εδώ στο πεδίο «ΜΕΛΕΤΕΣ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνων: Για 1η φορά στην Ελλάδα

Με την υποστήριξη της επιχειρηματικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ιδρύεται «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνων»...

Close