Εγκαίνια νέου ασφαλιστικού γραφείου Pf mylifepartners στην Κόρινθο

19 Νοεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 06/11/2019 τα εγκαίνια του νέου ασφαλιστικού γραφείου Pf mylifepartners - Ασφάλειες Γεώργιος Τσεκούρας στην Κόρινθο.

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά παρευρέθηκαν στο νέο γραφείο πολλοί φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες καθώς και στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, οι οποίοι γέμισαν την ατμόσφαιρα με εγκάρδιες ευχές. Στο πλευρό του κου Τσεκούρα δεν μπορούσε να λείπει φυσικά ο διευθύνων σύμβουλος της Mylifepartners, κ. Φαραός Περικλής, ο οποίος μέσα από την ομιλία του ευχαρίστησε τον κ. Τσεκούρα καθώς και τους Δουβίκα Πέτρο και Δεδεμπίλη Δημήτριο για την άψογη συνεργασία, τόνισε τη σπουδαιότητα της εμπιστοσύνης και της ειλικρίνειας που διέπει όλη την οικογένεια της MLP και δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλη η MLP στηρίζει έμπρακτα το έργο όλης της ομάδας του κ. Τσεκούρα.

Ενδιαφέρον φυσικά προκάλεσε η ομιλία του ίδιου του Κ. Τσεκούρα, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και υποσχέθηκε, πιο έτοιμος από ποτέ, να συνδράμει ενεργά στα ασφαλιστικά δρώμενα σε όλη την Κορινθία μέσα από τον επαγγελματισμό που τον διέπει.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Συμπράξεις με τις Ασφαλιστικές προωθεί το Υπουργείο Υγείας

Σχέδιο για την «είσοδο» των ασφαλιστικών εταιρειών στα δημόσια νοσοκομεία και κατά συνέπεια βελτίωση και ανάπτυξη του ΕΣΥ μέσω της σύμπραξης ιδιωτικού...

Close