Εγκεφαλικό τσιπάκι από τον Μασκ/ Υπολογίστε online το δώρο Χριστουγέννων/ Οι προκλήσεις του 2023 στην εργασία

5 Δεκεμβρίου 2022

Εταιρεία του Μασκ θα δοκιμάσει σε ανθρώπους εγκεφαλικό τσιπάκι για αποκατάσταση όρασης και κινητικότητας

Ο Ίλον Μασκ (Twitter, Space X και Tesla) δήλωσε ότι μια άλλη εταιρεία του που δραστηριοποιείται στο πεδίο της ιατρικής νευροτεχνολογίας, η Neuralink, αναμένει ότι θα αρχίσει μέσα στο επόμενο εξάμηνο κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους ενός τσιπ που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δώρο Χριστουγέννων: Πόσα χρήματα δικαιούνται οι εργαζόμενοι – Πότε πληρώνεται

Με την online εφαρμογή που έχει δημιουργήσει το ΚΕ.Π.Ε.Α. δίνεται η δυνατότητα οι εργαζόμενοι να υπολογίσουν μόνοι τους το δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται. Υπολογίστε το ποσό που θα λάβετε στον σύνδεσμο: http://kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εργασία: Οι προκλήσεις της επόμενης χρονιάς για εργαζόμενους και εργοδότες

Οι χώροι εργασίας το 2023 θα είναι τόσο διαφορετικοί και εικονικοί από ποτέ. Οι εταιρείες θα μάθουν να προσαρμόζονται για να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες προσδοκίες των εργαζομένων στον απόηχο της «νέας κανονικότητας» μετά την πανδημία και των νέων τάσεων στην εργασίας, όπως η Μεγάλη Παραίτηση ή το ακόμη πιο πρόσφατο κίνημα της σιωπηλής παραίτησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ταξίδι στη διαφορετικότητα βίωσαν οι συμμετέχοντες του DEI Leadership Conference της KPMG

Με κεντρικό μήνυμα “The Power of Everyone” 21 κορυφαία στελέχη και thought leaders αλλά και «ήρωες» από πολλούς τομείς της...

Close