Skip to content

ΕΕΑΕ για ανανέωση αδειών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Ένα μείζον ζήτημα που αναδεικνύεται, με δεδομένη την αδυναμία φυσικής παρουσίας σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες, είναι το θέμα της ανανέωσης αδειών των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, της οποίας η προθεσμία εκπνέει την 30/3/2020.

Η εξαιρετική προσπάθεια του Ε.Ε.Α τα τελευταία χρόνια έκανε το έργο των Συναδέλφων στην Αθήνα σαφώς πιο εύκολο, αλλά πάντα θα υπάρχουν και εκείνοι οι Συνάδελφοι που για διάφορους λόγους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται ιδιαίτερη υποστήριξη.

Φυσικά το πρόβλημα παίρνει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στην επαρχία, της οποίας η πλειονότητα των Επιμελητηρίων δεν έχει την
δυνατότητα ηλεκτρονικής υποστήριξης.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η αδυναμία έγκαιρης προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την ανανέωση της άδειας.

Επειδή για αυτές τις δύο περιπτώσεις το φάσμα εξόδου από το επάγγελμα φαντάζει πολύ κοντινό, και επειδή πολλά Μέλη μας από την Περιφέρεια εκφράζουν την αγωνία τους, επισημαίνουμε την αναγκαιότητα άμεσης διευθέτησης του παραπάνω ζητήματος καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Ζητούμε απο το ΕΕΑ , ως Μέλος και της ΚΕΕ να αναλάβει και πάλι πρωτοβουλία και να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης γνωρίζοντας καλά το πρόβλημα και έχοντας και την τεχνογνωσία.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *