ΕΕΑΕ για ανανέωση αδειών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

19 Μαρτίου 2020

Ένα μείζον ζήτημα που αναδεικνύεται, με δεδομένη την αδυναμία φυσικής παρουσίας σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες, είναι το θέμα της ανανέωσης αδειών των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, της οποίας η προθεσμία εκπνέει την 30/3/2020.

Η εξαιρετική προσπάθεια του Ε.Ε.Α τα τελευταία χρόνια έκανε το έργο των Συναδέλφων στην Αθήνα σαφώς πιο εύκολο, αλλά πάντα θα υπάρχουν και εκείνοι οι Συνάδελφοι που για διάφορους λόγους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται ιδιαίτερη υποστήριξη.

Φυσικά το πρόβλημα παίρνει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στην επαρχία, της οποίας η πλειονότητα των Επιμελητηρίων δεν έχει την
δυνατότητα ηλεκτρονικής υποστήριξης.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η αδυναμία έγκαιρης προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την ανανέωση της άδειας.

Επειδή για αυτές τις δύο περιπτώσεις το φάσμα εξόδου από το επάγγελμα φαντάζει πολύ κοντινό, και επειδή πολλά Μέλη μας από την Περιφέρεια εκφράζουν την αγωνία τους, επισημαίνουμε την αναγκαιότητα άμεσης διευθέτησης του παραπάνω ζητήματος καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Ζητούμε απο το ΕΕΑ , ως Μέλος και της ΚΕΕ να αναλάβει και πάλι πρωτοβουλία και να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης γνωρίζοντας καλά το πρόβλημα και έχοντας και την τεχνογνωσία.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΕΑΕ προς ΕΕΑ: "Η ομαλή συνέχιση λειτουργίας του κλάδου το πρωτεύον ζητούμενο"

Την παρακάτω επιστολή απηύθυνε η ΕΕΑΕ στο ΕΕΑ με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας που ανάγκασε πολλές...

Close