ΕΕΑΕ: «Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν δυναμικό παρών στις εκλογές»

7 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν ένα μεγάλο και δυναμικό παρών στις εκλογές για την νέα Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητήριου της Αθήνας.

Η συμμετοχή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που ήταν πρωτοφανής, έδωσε μια πολύ ισχυρή πλειοψηφία στον Τομέα των Υπηρεσιών που ξεπέρασε το 65%.

Τούτο σημαίνει ότι στον θεσμό του Επιμελητηρίου , αλλά και στα πρόσωπα που ηγούνται και τον υπηρετούν , η Διαμεσολάβηση αναγνωρίζει έναν μεγάλο σύμμαχο και υποστηρικτή.

Συγχαίρουμε τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και όλους τους Συναδέλφους μας του Συνδυασμού, ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, γιατί έδωσαν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου και ήθους, έντιμο, συναδελφικό, ενωτικό, και στοχευμένο στην ανάδειξη της ωφελιμότητας του θεσμού του Επιμελητηρίου.

Συγχαίρουμε επίσης και όλους τους Συναδέλφους που πλαισίωσαν άλλους Συνδυασμούς.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί που θα εκλεγούν θα δώσουν περιεχόμενο στο όραμα για ένα Επιμελητήριο με ισχυρό λόγο στις δίκαιες διεκδικήσεις μας, αλλά και αντίλογο σε ότι αδικεί και υποβιβάζει τις κατακτήσεις μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΕΑΕ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Anytime στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017»

Σταθερά στην αιχμή της πρωτοπορίας, η Anytime της INTERAMERICAN είχε και φέτος αισθητή παρουσία στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», την πιο...

Close