ΕΕΑΕ: Οδηγός Ασφαλισμένων - Καταναλωτών

21 Μαΐου 2020

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για έγκυρη και πλήρη ενημέρωση των Μελών της αλλά και των ασφαλισμένων τους , η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος δημιούργησε τον Οδηγό Ασφαλισμένων - Καταναλωτών μετά από προτροπή και σε συνεργασία με το Πανευρωπαϊκό Γραφείο Ασφαλίσεως - BIPAR.

Το κείμενο αυτό που αποτέλεσε πρωτοβουλία της ΕΙΟΡΑ (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων), διανέμεται ήδη σε καταναλωτές
- ασφαλισμένους σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για έναν Οδηγό κατανόησης της ασφαλιστικής κάλυψης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Η παρουσίαση με λίγα απλά και κατανοητά βήματα και η ελκυστική γραφιστική παρουσίαση του εντύπου , βοηθούν τα Μέλη αλλά και τους πελάτες και αναδεικνύουν τον καθοριστικό ρόλο που αναλαμβάνει ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεως όπως αυτή.

Η ΕΕΑΕ, πιστή στους καταστατικούς σκοπούς της , αλλά και στις απαιτήσεις της εποχής , στέκεται δίπλα στα Μέλη της με κάθε τρόπο , έχοντας στόχο μεταξύ των άλλων και την πληρέστερη ενημέρωση σε ό,τι προάγει και αναδεικνύει την προστιθέμενη αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα.

Καλεί λοιπόν τα Μέλη να κάνουν χρήση του εντύπου , με όποιο τρόπο κρίνουν πρόσφορο , επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Για τον Οδηγό Ασφαλισμένων - Καταναλωτών, πατήστε εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Papaki: Εκτόξευση έως 129% σε κατοχυρώσεις domain για e-shop

Σύμφωνα με στοιχεία του Papaki φαίνεται πως οι ελληνικές επιχειρήσεις στρέφονται στη δημιουργία e-shop ως απάντηση στα μέτρα περιορισμού που...

Close