Skip to content

ΕΕΑΕ: Οδηγός Ασφαλισμένων – Καταναλωτών

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για έγκυρη και πλήρη ενημέρωση των Μελών της αλλά και των ασφαλισμένων τους , η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος δημιούργησε τον Οδηγό Ασφαλισμένων – Καταναλωτών μετά από προτροπή και σε συνεργασία με το Πανευρωπαϊκό Γραφείο Ασφαλίσεως – BIPAR.

Το κείμενο αυτό που αποτέλεσε πρωτοβουλία της ΕΙΟΡΑ (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων), διανέμεται ήδη σε καταναλωτές
– ασφαλισμένους σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για έναν Οδηγό κατανόησης της ασφαλιστικής κάλυψης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Η παρουσίαση με λίγα απλά και κατανοητά βήματα και η ελκυστική γραφιστική παρουσίαση του εντύπου , βοηθούν τα Μέλη αλλά και τους πελάτες και αναδεικνύουν τον καθοριστικό ρόλο που αναλαμβάνει ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεως όπως αυτή.

Η ΕΕΑΕ, πιστή στους καταστατικούς σκοπούς της , αλλά και στις απαιτήσεις της εποχής , στέκεται δίπλα στα Μέλη της με κάθε τρόπο , έχοντας στόχο μεταξύ των άλλων και την πληρέστερη ενημέρωση σε ό,τι προάγει και αναδεικνύει την προστιθέμενη αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα.

Καλεί λοιπόν τα Μέλη να κάνουν χρήση του εντύπου , με όποιο τρόπο κρίνουν πρόσφορο , επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Για τον Οδηγό Ασφαλισμένων – Καταναλωτών, πατήστε εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *