ΕΕΑΕ προς ΕΕΑ: "Η ομαλή συνέχιση λειτουργίας του κλάδου το πρωτεύον ζητούμενο"

19 Μαρτίου 2020

Την παρακάτω επιστολή απηύθυνε η ΕΕΑΕ στο ΕΕΑ με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας που ανάγκασε πολλές επιχειρήσεις να κλείσουν μέχρι νεοτέρας και τις υπόλοιπες να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους σε μια προσπάθεια να προστατέψουν την υγεία των εργαζομένων και του κοινού, αλλά ταυτόχρονα να συνεχίσουν να λειτουργούν ομαλά: 

Προς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Υπ’ όψιν:  κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου,
Πρόεδρου Ε.Ε.Α.
κ. Δημήτρη Γαβαλάκη,
Επικεφαλή Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Βιώνουμε όλοι μία κατάσταση πρωτοφανή, που απαιτεί ατομική υπευθυνότητα, συλλογική αλληλεγγύη, και υποστήριξη συναισθηματική, ηθική και οικονομική.

Με ικανοποίηση υποδεχόμαστε τα οικονομικά μέτρα στήριξης που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα.

Με την ενεργή και άμεση όπως πάντα κινητοποίηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και με την υποβολή από μέρους μας του αιτήματος για  να συμπεριληφθεί  και ο Κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στα μέτρα στήριξης, είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτιμηθεί η πραγματική διάσταση του προβλήματός μας.

Το σύνολο της κοινωνίας παρακολουθεί και καθημερινά βιώνει τις πρωτόγνωρες συνέπειες της καταιγίδας με κωδική ονομασία -Covid 19-, οι οποίες σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και τον δικό μας επαγγελματικό κλάδο, του οποίου η ομαλή συνέχιση λειτουργίας του επιβάλλεται να είναι πρωτεύον ζητούμενο.

Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που τούς επιβάλλεται να κλείσουν.

Είναι και εκείνες που δεν έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Προτάσεις ΣΠΑΤΕ προς ΕΕΑ για τη στήριξη των ασφαλιστικών πρακτόρων

Την παρακάτω επιστολή απηύθυνε προς το ΕΕΑ ο ΣΠΑΤΕ με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την προσπάθεια που...

Close