Εθνική Ασφαλιστική: "Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών"

13 Φεβρουαρίου 2018

Τρεις τελειόφοιτους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) βράβευσε η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, τον οποίο συνδιοργάνωσε με την Α.Σ.Κ.Τ και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε η Σοφία – Ρόζα Κοσμίδου για το έργο «Η Ζωή μου». Η απονομή έγινε από την εικαστικό Δάφνη Αγγελίδου.

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στον Γιάννη Ευθυμίου, για το έργο του «Πορτρέτο» και το τρίτο βραβείο στην Έλενα Αντωνοπούλου για το έργο της χωρίς τίτλο. Την απονομή για τα δύο αυτά έργα έκανε ο ζωγράφος Παύλος Σάμιος.

Τα παραπάνω έργα θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ οι βραβευθέντες καλλιτέχνες θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, τη σημασία που δίνει η εταιρία στην Τέχνη και ειδικότερα, στο κομμάτι της προσέγγισης νέων καλλιτεχνών.

Η βράβευση έλαβε χώρα τη βραδιά των εγκαινίων της σχετικής έκθεσης 25 έργων των φοιτητών της Α.Σ.Κ.Τ, η οποία θα διαρκέσει στο Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ευρώπη Ασφαλιστική: Νέο Παραμετρικό τιμολόγιο για τον Κλάδο αυτοκινήτων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μια αμιγώς ελληνική εταιρία με υψηλό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας, κερδοφόρα, ευέλικτη και ανταποκρινόμενη απόλυτα στις ασφαλιστικές ανάγκες...

Close