Εθνική Ασφαλιστική - Επιθεώρηση Φουφόπουλου: "Είμαστε όλοι μαζί"

3 Δεκεμβρίου 2014

"Στην Επιθεώρηση Γεώργιου Φουφόπουλου στηρίζουμε τον συνεργάτη μας από την πρώτη στιγμή που θα δείξει ενδιαφέρον για να ενταχθεί στην οικογένειά μας γιατί είμαστε "όλοι μαζί" , είμαστε συγκροτημένοι , μεθοδικοί με έμφαση στην εκπαίδευση ,αναλύοντας οι ομαδάρχες μας την αγορά και προσδιορίζοντας ακριβώς τις ενέργειες των συνεργατών τους με σκοπό την επίτευξη των στόχων .

Η παραγωγή είναι συνάρτηση των δομών, του συστήματος όπως αυτό λειτουργεί αλάνθαστα επί 10ετίες . Ένας διευθυντής, οι ομαδάρχες, οι συνεργάτες , ο εκπαιδευτής, η γραμματειακή υποστήριξη είναι αναγκαία συνθήκη για την υποστήριξη των συνεργατών . Αυτή όλη η δομή, ακόμα και αν αλλάζει μορφή ανά εξάμηνο, ανά χρόνο κ.λπ., δίνει τη δυνατότητα της κορύφωσης των αποτελεσμάτων για κάθε συνεργάτη άρα πρόοδο και εξέλιξη .

Στην αγορά υπάρχουν πολλά γραφεία που με έναν διευθυντή και έναν ομαδάρχη διοικούν 100 συνεργάτες . Χωρίς ωστόσο να μπορούν να τους υποστηρίξουν, να τους δώσουν αυτά που πρέπει. Στην ουσία ασκούν μόνο εποπτεία.

Ο μάνατζερ πρέπει να παρέχει στο συνεργάτη υποστηρικτικό έργο. Για εμένα, ένα γραφείο, ένας διευθυντής πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο ομαδάρχες. Να έχει συνεργάτες , «χέρια» να υποστηρίξει τον κόσμο του. Δύο ομαδάρχες και τη δική του ομάδα. Μ’ αυτήν τη λογική, οποιεσδήποτε ζημιές και αν υποστεί κατά τη διάρκεια ενός έτους , μπορεί να αναπληρώσει. Γιατί μία από τις τρεις δομές θα είναι πιο εύρωστη, θα δώσει το χρόνο στις υπόλοιπες να ανακάμψουν .

Σε μας εδώ η σχέση μας σημαίνει υποστήριξη, εκπαίδευση, μάθηση, γνώση, παρακολούθηση, άνοιγμα στις αγορές."

(Γιώργος Φουφόπουλος, Επιθεωρητής Εθνικής Ασφαλιστικής, με την ευκαιρία των αποτελεσμάτων 10μηνου 2014)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σύλλογος Ζημιωθέντων Ασπίς: εκδήλωση στην Αθήνα

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας του Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης....

Close