Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική – Επιθεώρηση Φουφόπουλου: “Είμαστε όλοι μαζί”

“Στην Επιθεώρηση Γεώργιου Φουφόπουλου στηρίζουμε τον συνεργάτη μας από την πρώτη στιγμή που θα δείξει ενδιαφέρον για να ενταχθεί στην οικογένειά μας γιατί είμαστε “όλοι μαζί” , είμαστε συγκροτημένοι , μεθοδικοί με έμφαση στην εκπαίδευση ,αναλύοντας οι ομαδάρχες μας την αγορά και προσδιορίζοντας ακριβώς τις ενέργειες των συνεργατών τους με σκοπό την επίτευξη των στόχων .

Η παραγωγή είναι συνάρτηση των δομών, του συστήματος όπως αυτό λειτουργεί αλάνθαστα επί 10ετίες . Ένας διευθυντής, οι ομαδάρχες, οι συνεργάτες , ο εκπαιδευτής, η γραμματειακή υποστήριξη είναι αναγκαία συνθήκη για την υποστήριξη των συνεργατών . Αυτή όλη η δομή, ακόμα και αν αλλάζει μορφή ανά εξάμηνο, ανά χρόνο κ.λπ., δίνει τη δυνατότητα της κορύφωσης των αποτελεσμάτων για κάθε συνεργάτη άρα πρόοδο και εξέλιξη .

Στην αγορά υπάρχουν πολλά γραφεία που με έναν διευθυντή και έναν ομαδάρχη διοικούν 100 συνεργάτες . Χωρίς ωστόσο να μπορούν να τους υποστηρίξουν, να τους δώσουν αυτά που πρέπει. Στην ουσία ασκούν μόνο εποπτεία.

Ο μάνατζερ πρέπει να παρέχει στο συνεργάτη υποστηρικτικό έργο. Για εμένα, ένα γραφείο, ένας διευθυντής πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο ομαδάρχες. Να έχει συνεργάτες , «χέρια» να υποστηρίξει τον κόσμο του. Δύο ομαδάρχες και τη δική του ομάδα. Μ’ αυτήν τη λογική, οποιεσδήποτε ζημιές και αν υποστεί κατά τη διάρκεια ενός έτους , μπορεί να αναπληρώσει. Γιατί μία από τις τρεις δομές θα είναι πιο εύρωστη, θα δώσει το χρόνο στις υπόλοιπες να ανακάμψουν .

Σε μας εδώ η σχέση μας σημαίνει υποστήριξη, εκπαίδευση, μάθηση, γνώση, παρακολούθηση, άνοιγμα στις αγορές.”

(Γιώργος Φουφόπουλος, Επιθεωρητής Εθνικής Ασφαλιστικής, με την ευκαιρία των αποτελεσμάτων 10μηνου 2014)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *