Εθνική Ασφαλιστική: Η Επιθεώρηση Γεώργιου Φουφόπουλου όλο και πιο ψηλά

24 Νοεμβρίου 2014

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του 2014 η Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου ξεπέρασε σε παραγωγή τα 5 εκατ. €, νούμερο ακόμη υψηλότερο από την παραγωγή του 2013 που ήταν 3.767.883 εκατ. € το αντίστοιχο διάστημα.

Παρ' όλη την κρίση η Επιθεώρηση Γεωργίου Φουφόπουλου είναι για ακόμη μια χρονιά πρώτη.

Από τους 150 πρώτους Ασφαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι 49 ανήκουν στην Επιθεώρηση και από τους 40 κορυφαίους Ασφαλιστές της Εθνικής οι 18 ανήκουν στην Επιθεώρηση.

«Οι άνθρωποι μας δουλεύουν σκληρά για να απογειωθεί η παραγωγή της Επιθεώρησης και να βρισκόμαστε πάντα στην κορυφή. Μοναδικό μας μέλημα η υποστήριξη των συνεργατών προκειμένου να μεγαλουργούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Επιθεωρητής Γεώργιος Φουφόπουλος.

Η Επιθεώρηση Γεωργίου Φουφόπουλου βελτιώνει κάθε χρόνο τα αποτελέσματά της και τα τελευταία 10 χρόνια που είναι πρώτη αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά και οι σωστές επιλογές ξεχωρίζουν και σε περίοδο κρίσης. 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Στο Costa Navarino ταξίδεψαν οι κορυφαίοι της ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Συντονιστές, Πράκτορες και Μεσίτες Ασφαλίσεων, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα πωλήσεων και την αύξηση του μεριδίου της,...

Close