Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική: “Κυρίαρχη ασχέτως μετόχου”

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ηρακλής Δασκαλόπουλος, παρευρισκόμενος στη βραδιά βραβεύσεων της Επιθεώρησης Γεώργιου Φουφόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου στο Αθηνών Αρένα.

Σε κλίμα εορταστικό και σε πείσμα της δύσκολης εποχής που περνά η εταιρεία, η Επιθεώρηση ανέδειξε τις επιτυχίες της και βράβευσε τους κορυφαίους σε μια λαμπερή βραδιά. Παρών και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Β. Κόκκαλης.

Ρεπορτάζ: Νίκος Εμμανουήλ

Ηρακλής Δασκαλόπουλος: Η εταιρεία θα εξακολουθήσει να είναι κυρίαρχος άσχετα ποιος θα είναι ο βασικός της μέτοχος

«Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν, είναι και θα είναι κυρίαρχος στην ασφαλιστική αγορά. Αυτό το δείχνουν και τα φετινά μας αποτελέσματα παρά τη μεταβατική περίοδο που όλοι γνωρίζετε, η οποία ουσιαστικά δεν είναι μεταβατική γιατί δεν αλλάζει κάτι», είπε από την αρχή της ομιλίας του ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα σχετικά με το σήριαλ της πώλησης:

O Επιθεωρητής Γ. Φουφόπουλος με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κο. Ηρακλή Δασκαλόπουλο

«Η εταιρεία είναι οι πελάτες μας που εξακολουθούν να μας εμπιστεύονται. Η εταιρεία είστε εσείς όλοι που μεταφέρετε το μήνυμά της στους πελάτες μας και που εξακολουθείτε να δουλεύετε με τον ίδιο ενθουσιασμό και αφοσίωση όπως πριν.

Το 2017 μέσα στην κρίση, η εταιρεία εξακολουθεί και αυξάνει την κερδοφορία της σε πολύ σημαντικό βαθμό. Αυξάνει τα κεφάλαιά της σε αυτή την περίοδο και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε κυρίαρχοι όχι μόνο στην παραγωγή, αλλά και στην κερδοφορία. Αυτό είναι που χτίζει τις μεγάλες εταιρείες. Γι’ αυτό η Εθνική Ασφαλιστική θα εξακολουθήσει να είναι κυρίαρχος στην αγορά τα επόμενα χρόνια άσχετα ποιος θα είναι ο βασικός της μέτοχος

Γεώργιος Φουφόπουλος: “Είμαστε το 30% της Εθνικής Ασφαλιστικής”

Υπερηφάνεια και χαρά για την εξαιρετική περσινή χρονιά, καθώς και την προσδοκία ότι θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους το 2018 και θα ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις, εξέφρασε ο Γεώργιος Φουφόπουλος:

«Η ουσιαστική διαφορά μας σαν ομάδα είναι ότι δε χωράει κανείς ανάμεσά μας. Δύσκολες περίοδοι θα υπάρχουν πάντα για να δοκιμάζονται συνειδήσεις και να καθαρίζει το τοπίο. Για εμάς υπάρχει μια σταθερά ανοδική πορεία.

Είμαστε 14 χρόνια κυρίαρχοι στην κορυφαία ηγετική ομάδα της εταιρείας μας και της ασφαλιστικής αγοράς, κάτι που πιστοποιείται από τα παραγωγικά μας αποτελέσματα που είναι μοναδικά διαχρονικά και εξελισσόμενα. Η παραγωγή μας αποτελεί το 30% του agency της Εθνικής Ασφαλιστικής. Αισθάνομαι υπερήφανος για τους συνεργάτες μου και για όλα όσα κερδίσαμε μαζί.  Εμείς δημιουργούμε τις εξελίξεις. Εμείς καθορίζουμε την πορεία μας.»

Βράβευση Αναπληρώτριας Διευθύντριας κας Δήμητρας Δρακούλη

Μιχάλης Τάτσης: Η Εθνική μας θα διατηρεί πάντα την ηγετική πρωτοπορία

Τη σιγουριά του ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα συνεχίσει να έχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά εξέφρασε ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πωλήσεων, κ. Μιχάλης Τάτσης: «Η εταιρεία μας πραγματικά πιστεύω ότι θα συντελέσει επιτελικό ρόλο στο αύριο της ασφαλιστικής αγοράς.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency, κoς Μιχάλης Τάτσης με τον επιθεωρητή Γ. Φουφόπουλο

Η στρατηγική που ακολουθούμε μαρτυρά τον καθοριστικό ρόλο που έχει η εταιρεία μας λόγω της ιστορίας της, του μεγέθους της, των ανθρώπων της και θα βοηθήσει στη διαμόρφωση μιας υγιούς Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στην οποία η Εθνική μας θα διατηρεί πάντα την ηγετική πρωτοπορία

Βασίλειος Κόκκαλης: Ο καθένας μόνος του μπορεί να πάει ψηλά, μαζί ακόμα ψηλότερα

Την αισιοδοξία του ότι το μέλλον θα είναι ακόμα πιο λαμπερό εξέφρασε από το βήμα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ Βασίλειος Κόκκαλης: «Ο καθένας μόνος του μπορεί να πάει ψηλά, μαζί ακόμα ψηλότερα. Το έχει κάνει πράξη η επιθεώρηση Φουφόπουλου και να επικροτήσω και να συμμεριστώ την αισιοδοξία των προηγούμενων ομιλητών ότι τα καλύτερα έρχονται».

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κος. Γεώργιος Μακρής και ο επιθεωρητής Γ. Φουφόπουλος
Η προϊστάμενη Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency, κα. Δήμητρα Διαμαντοπούλου με τον επιθεωρητή, Γ. Φουφόπουλο
Βράβευση του ομαδάρχη κου Σπυρίδωνα Μπεκίρη
Βράβευση του Διευθυντή Γραφείου Ζωής, κου Σπυρίδωνα Τότολου
Βράβευση της 1ης ασφαλιστικής συμβούλου για την Εθνική Ασφαλιστική, κα. Ουρανίας Αγγελάκου
Βράβευση Αναπληρωτών Διευθυντών Επιθεώρησης Γ. Φουφόπουλου
Βραβεύσεις Συντονιστών Ομάδος
Βραβεύσεις Ασφαλιστικών Συμβούλων Κλάδου Ζωής
Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης κος Αλ. Παινετης & κα Βασ. Μαρκάτου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *