Εθνική Ασφαλιστική: Οι μάχες κερδίζονται απο ανθρώπους

8 Μαΐου 2015

Αυτό ήταν το μεγάλο μήνυμα που έδωσε η Διοίκηση στους ανθρώπους της, στο χθεσινό μεγάλο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής που προαγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Περισσότερα από 1000 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη και παρακολούθησαν μέχρι το απόγευμα τις εργασίες του Συνεδρίου, που είχε απ’ όλα: Μουσική, χορό, βραβεύσεις γεμάτες ευφορία και λαμπερούς παρουσιαστές (Ευαγγελία Αραβανή-Ρένος Χαραλαμπίδης). Κυρίως όμως, σημαντικές ανακοινώσεις για το πως η εταιρεία «Σχεδιάζει το Μέλλον»  - όπως φάνηκε, παρέχοντας τελικά  αυτό ακριβώς που δήλωσε ως βασική της στρατηγική: την υποστήριξη στους ανθρώπους της.

Σε σκηνικό που παρέπεμπε στην ψηφιακή τεχνολογία η Διοίκηση της Εθνικής, ανήγγειλε τα όπλα με τα οποία σχεδιάζει να κάνει «Full» επίθεση στο μέλλον, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων:

  • Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Υγείας με την ονομασία «Full» (!)
  • Την προώθηση του Relationship Manager, θεσμού με αποκλειστικό στόχο την φροντίδα της σχέσης με τον πελάτη
  • Το Εθνική Force, την ηλεκτρονική πλατφόρμα από την οποία οι Συνεργάτες θα διαχειρίζονται όλο το χαρτοφυλάκιό τους
  • Το Εthnodigos, δωρεάν εφαρμογή για κινητά, που θα προσφέρει στον πελάτη ζωτικές πληροφορίες οδηγικής φύσεως απο τη μια (διαδρομές, διευθύνσεις, κίνηση στους δρόμους), αλλά και κάθε ενημέρωση και ειδοποίηση σχετική με το ασφαλιστήριό του
  • Την απόφαση για ένα σύγχρονο προφίλ, αντάξιο της σημερινής ψηφιακής πραγματικότητας με εκτεταμένη παρουσία και χρήση των social media
  • To μεγάλο ταξίδι για το 2016, που θα είναι στην Ινδία – και το μικρό που θα είναι στη Ρώμη

Παρών ήταν ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής Δημήτρης Δημόπουλος, ο νέος Διευθύνων της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων της Ασφαλιστικής Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Ζαφείρης και ο βεβαίως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σπύρος Μαυρόγαλος.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ανέφερε και κάποια από τα σημαντικά ετήσια οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας και συγκεκριμένα:

  • Κερδοφορία 105 εκ ευρώ (πέρυσι ήταν 111 εκ ευρώ και πρόπερσι 98 εκ ευρώ)
  • Πλεόνασμα Περιθωρίου Φερεγγυότητος 595 εκ ευρώ
  • Νέα παραγωγή ετησιοποιημένων ασφαλίστρων ατομικών ζωής 40,5 εκ ευρώ
  • Αποζημιώσεις 369 εκ ευρώ
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Χορηγία που θα μας κάνει περήφανους

Τη συμμετοχή της σε μια πρωτοβουλία με τεράστια πολιτισμική σημασία ανακοίνωσε πρόσφατα η Interamerican. Η Interamerican θα συμμετέχει στην χρηματοδότηση...

Close