Εθνική: Παράδοση επιταγής 2ου No Finish Line Athens στo "Μαζί για το Παιδί"

11 Ιουνίου 2018

Σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλης χαράς, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιουνίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου η εκδήλωση παράδοσης στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» του ποσού των 47.647,5 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τα 95.295 χιλιόμετρα που κάλυψαν περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες στο 2ο No Finish Line.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό υπερμαραθώνιο διάρκειας 90 ωρών, όπου κάθε χιλιόμετρο μεταφράζεται σε χρήματα για την ενίσχυση των παιδιών.

H Εθνική Ασφαλιστική, Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, ήταν εκεί για δεύτερη χρονιά για να δηλώσει για μια ακόμη φορά την έμπρακτη δέσμευσή της απέναντι σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από πραγματική στήριξη.

Την επιταγή παρέλαβε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα και στην αξία της εκπαίδευσης των νέων γενιών στον εθελοντισμό.

Από την πλευρά της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών, κ. Γιάννης Σηφάκης τόνισε: «Στην Εθνική Ασφαλιστική ασχολούμαστε με ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο και φυσικά με τα παιδιά που είναι το μέλλον της χώρας, αλλά και το μέλλον του κόσμου. Πολλά συγχαρητήρια για όλους, όλοι Μαζί για το Παιδί!».

Στο τέλος της εκδήλωσης, που παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Απρίλιο του 2019 και το 3ο No Finish Line.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
AtlasMed: Νέα υπηρεσία βοήθειας στην υγεία από Atlas Security & Interamerican

Η Atlas Security ενώνει τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο ασφαλιστικό όμιλο της INTERAMERICAN και αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα της...

Close