Εθνική Ασφαλιστική: Συνάντηση Εργασίας με τους κορυφαίους του Πρακτορειακού Δικτύου

21 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση εργασίας με τους κορυφαίους συνεργάτες του Πρακτορειακού Δικτύου είχε χθες η Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία είχε την ευκαιρία ενός γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου τόσο για τους σχεδιασμούς που στοχεύουν στην περαιτέρω διεύρυνση των εργασιών της μεγαλύτερης Εταιρίας του κλάδου, όσο και για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά.

Η Διοίκηση της Εταιρίας εστίασε στους βασικούς άξονες που συνθέτουν τη στρατηγική της και αναφέρονται στην προσφορά νέων ανταγωνιστικών προϊόντων και τιμολογίων στους κλάδους δραστηριότητάς της, στη νέα πολιτική κινήτρων και στις επενδύσεις που πραγματοποιούνται σε υποδομές και δομές με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της Εταιρίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου και των πελατών της.

Επίσης, η Διοίκηση επισήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν από τη συνεργασία τους με την Εταιρία ως προς την ανάπτυξη των εργασιών τους και σχετίζονται με το ισχυρό brand name, την αξιοπιστία, τη φερεγγυότητα και φυσικά τη θετική εμπειρία των πελατών.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Generali Hellas: Αύξηση παραγωγής 6,1% στο εννεάμηνο

Σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων παρουσίασε κατά τη διάρκεια του εννεαμήνου του 2014 σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα η...

Close