Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική & Affidea μαζί για την καινοτομία στην ασφάλιση Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική και Affidea ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και συναντώνται αυτή τη φορά στο διεθνές συνέδριο για την ασφάλιση Υγείας, SYNChealth, στις 11 και 12 Μαΐου 2023 στην Πράγα.

Οι οικονομικές προκλήσεις και οι μεταβαλλόμενες προσδοκίες των πελατών είναι παράγοντες που οδηγούν σε επανεξέταση της προσέγγισης της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Οι ασφαλιστές του μέλλοντος μπορούν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των προσπαθειών τους και να πετύχουν τεχνική αριστεία σε όλη την αλυσίδα αξίας εστιάζοντας στην καινοτομία, την ευελιξία, την αναλυτική λήψη αποφάσεων και την ψηφιοποίηση.

«Κερδίζοντας μέσω της Τεχνικής Αριστείας» είναι το θέμα του πάνελ στο οποίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Group Commercial Executive Director, Affidea, και Γεώργιος Νικολόπουλος, Director of Life and Health, Claims Division, Εθνική Ασφαλιστική, στο συνέδριο. Τα στελέχη της Affidea και της Εθνικής Ασφαλιστικής θα τοποθετηθούν από κοινού σε παρουσίαση με θέμα «Value Based Care in an outpatient setting. The Hellenic Paradigm».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν από κοινού Affidea και Εθνική Ασφαλιστική εδώ: https://www.synclusive.com/synchealth

1 Comment

  1. Avatar

    Όλα αυτά μας φάγανε αν κρίνω από τον κ. Νικολοπούλου που είναι άσχετος με το επάγγελμα μπορώ να καταλάβω που πάμε. Η εθνική έχει σταματήσει να αποζημιώνει γιατί ο εν λόγο κύριος την έχει δει κάπως ντροπή που μια εται9με όνομα στην αγορά έχει βάλει στο τιμόνι της έναν τέτοιο άνθρωπο.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *