Εθνική Ασφαλιστική & Affidea μαζί για την καινοτομία στην ασφάλιση Υγείας

12 Μαΐου 2023

Εθνική Ασφαλιστική και Affidea ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και συναντώνται αυτή τη φορά στο διεθνές συνέδριο για την ασφάλιση Υγείας, SYNChealth, στις 11 και 12 Μαΐου 2023 στην Πράγα.

Οι οικονομικές προκλήσεις και οι μεταβαλλόμενες προσδοκίες των πελατών είναι παράγοντες που οδηγούν σε επανεξέταση της προσέγγισης της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Οι ασφαλιστές του μέλλοντος μπορούν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των προσπαθειών τους και να πετύχουν τεχνική αριστεία σε όλη την αλυσίδα αξίας εστιάζοντας στην καινοτομία, την ευελιξία, την αναλυτική λήψη αποφάσεων και την ψηφιοποίηση.

«Κερδίζοντας μέσω της Τεχνικής Αριστείας» είναι το θέμα του πάνελ στο οποίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Group Commercial Executive Director, Affidea, και Γεώργιος Νικολόπουλος, Director of Life and Health, Claims Division, Εθνική Ασφαλιστική, στο συνέδριο. Τα στελέχη της Affidea και της Εθνικής Ασφαλιστικής θα τοποθετηθούν από κοινού σε παρουσίαση με θέμα «Value Based Care in an outpatient setting. The Hellenic Paradigm».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν από κοινού Affidea και Εθνική Ασφαλιστική εδώ: https://www.synclusive.com/synchealth

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Εθνική Ασφαλιστική & Affidea μαζί για την καινοτομία στην ασφάλιση Υγείας

  1. Ο/Η Μιχαήλ λέει:

    Όλα αυτά μας φάγανε αν κρίνω από τον κ. Νικολοπούλου που είναι άσχετος με το επάγγελμα μπορώ να καταλάβω που πάμε. Η εθνική έχει σταματήσει να αποζημιώνει γιατί ο εν λόγο κύριος την έχει δει κάπως ντροπή που μια εται9με όνομα στην αγορά έχει βάλει στο τιμόνι της έναν τέτοιο άνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
App φροντίδας για καρκινοπαθείς/ Έρευνα του ΕΚΠΑ για να επιβεβαιωθεί η αντικαρκινική δράση της κάνναβης/ Η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην υγειονομική περίθαλψη

App φροντίδας για καρκινοπαθείς Ενα ψηφιακό εργαλείο επιτρέπει στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο να επικοινωνούν εξ αποστάσεως με τους...

Close