ΕΙΑΣ: Επανάληψη σεμιναρίου ασφαλίσεων σκαφών αναψυχής

16 Απριλίου 2018

Άμεση επανάληψη εξαιρετικά επίκαιρου εκπαιδευτικού σεμιναρίου ασφαλίσεων σκαφών αναψυχής
Τρίτη 17 & Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, 16:00 – 19:20

Το Ινστιτούτο μας, ανταποκρινόμενο στο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησης του προαναφερόμενου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, προγραμματίζει την άμεση επανάληψή του την Τρίτη 17 & Τετάρτη 18 Απριλίου αντίστοιχα, 16:00 – 19:20, σε ικανοποίηση σχετικού αιτήματος πολλών συναδέλφων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο Ασφαλίσεων Σκαφών Αναψυχής, διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών, είναι εξαιρετικά επίκαιρο, αναλύει λεπτομερώς την εν λόγω περιοχή ασφαλιστικού ενδιαφέροντος, παρουσιάζει εύληπτα το νομοθετικό πλαίσιο που τη διέπει, περιγράφει τυπικά και μη τυπικά προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής, αναφέρεται συστηματικά στις παροχές και τις καλύψεις τους, στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και στα οφέλη υπέρ των ασφαλισμένων, ενώ παρέχει εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία πωλήσεών τους.

Εισηγητής Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου

Ο κ. Παναγιώτης Κούνουπας, πτυχιούχος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, είναι Διευθυντής Ασφάλισης Θαλάσσιων Κινδύνων της Blue Aigaion Insurance Solutions, με κύριο ενδιαφέρον τις ασφαλίσεις πλοίων και σκαφών αναψυχής ελληνικών συμφερόντων. Διαθέτει πολυετή ενεργό εμπειρία στον ναυτιλιακό και ναυτασφαλιστικό κλάδο δραστηριότητας. Διετέλεσε πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ασφαλίσεων Πλοίων & Σκαφών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και παραμένει Τεχνικός Σύμβουλός της. Είναι τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών επί ναυτασφαλιστικών θεμάτων καθώς και εισηγητής άλλων εκπαιδευτικών οργανισμών συναφούς επαγγελματικής κατάρτισης. Η αρθογραφία του έχει δημοσιευθεί στον εξειδικευμένο Ναυτιλιακό Τύπο, ενώ συμμετέχει σε Διεθνή Ναυτιλιακά και Ναυτασφαλιστικά Συνέδρια στην Ελλάδα, στην Αγγλία και στη Γαλλία.

Κόστος Συμμετοχής

Εταιρείες – Μέλη ΕΙΑΣ

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €100
  • πολλαπλές συμμετοχές (άνω των τριών): €70 ανά συμμετοχή

Εταιρείες - μη Μέλη ΕΙΑΣ

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €130
  • πολλαπλές συμμετοχές (άνω των τριών):€100 ανά συμμετοχή

Μέλη ΕΙΑΣ ALUMNI SOCIETY

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €50

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.

Το ανωτέρω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H δυσκολία του να σηκώνεσαι όταν πέφτεις

Εκτός από την επιβράβευση των καλύτερων, εκτός από την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και της στοχοθέτησης για αυτήν που...

Close