ΕΙΑΣ: Φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα της ΤτΕ

5 Ιουνίου 2020

Φροντιστηριακό Πρόγραμμα για τις εξετάσεις των υποψηφίων προς απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα από τη ΔΕΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδος σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης κατά την επιλογή σας
Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή, 23, 24 & 26 Ιουνίου 2020, 11:00 – 15:00 &
Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, 11:00 – 15:00

Το ΕΙΑΣ πραγματοποιεί από το 2002 φροντιστηριακά προγράμματα για τις εξετάσεις των υποψηφίων για όλες τις κατηγορίες διαμεσολαβητών, με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 153/2/8.1.2019, θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων ασφαλιστικού πράκτορα μπορούν να βρουν την ύλη των εξετάσεων στο site του ΕΙΑΣ ή στο site της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και ό,τι αφορά στις οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος των εξετάσεων, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα

Εξεταστέα Ύλη (Το αρχείο των ερωτήσεων αναρτήθηκε στις 13.12.2019 με τις εξής αλλαγές:

 • Ερώτηση 94, αλλαγή της εκφώνησης της ερώτησης.
 • Ερώτηση 559, αλλαγή στην απάντηση (α).)

Για την Αίτηση συμμετοχής στις Εξετάσεις Ασφαλιστικού Πράκτορα – ΑΘΗΝΑ πατήστε εδώ

 • Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης είναι η Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.
 • Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας καταβολής του τέλους εξετάσεων είναι η Τρίτη 23 Ιουνίου 2020.

Για τις Οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος εξετάσεων πατήστε εδώ

Το ΕΙΑΣ για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, διάρκειας 20 εκπαιδευτικών ωρών, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού του κέντρου (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος) και σε περιβάλλον webinar κατά την επιλογή σας, στις παρακάτω ημερομηνίες:

 • Τρίτη 23 Ιουνίου 2020: 11:00 – 15:00
 • Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020: 11:00 – 15:00
 • Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020: 11:00 – 15:00
 • Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020: 11:00 – 15:00 (επανάληψη)

Τα θέματα διδασκαλίας για το πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα θα καλύψει η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων. Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ηγεσίας & Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στο ICBS Athens International College.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι (οι συμμετέχοντες στο Φροντιστηριακό Πρόγραμμα θα λάβουν πλήρες σετ ηλεκτρονικών σημειώσεων και παρουσιάσεων, καθώς και την εξεταστέα ύλη που δημοσίευσε η ΤτΕ, στο προσωπικό ή εργασιακό τους e-mail).
 • Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα

Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος, στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα elearning του ΕΙΑΣ εδώ.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν επί 60 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, προερχομένων από τη συνολική βάση ερωτήσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (600 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής) και, προκειμένου να επιτύχουν χρειάζεται να απαντήσουν σωστά τουλάχιστον σε 54 από αυτές (ελάχιστο ποσοστό σωστών απαντήσεων 90%). Εξαιρετικά διευκολυντική προϋπόθεση αποδοτικής παρακολούθησης του φροντιστηριακού προγράμματος είναι οι υποψήφιοι να έχουν προηγουμένως διατρέξει και μελετήσει τη βάση των ερωτήσεων της τράπεζας ώστε να έχουν καταγράψει πιθανές απορίες τους.

Κόστος Συμμετοχής

εξατομικευμένες συμμετοχές: €150

 • πολλαπλές συμμετοχές (άνω των δύο): €130

Μέλη ΕΙΑΣ ALUMNI SOCIETY

 • εξατομικευμένες συμμετοχές: €75

Εάν προεγγραφείτε έως και την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, θα έχετε έκπτωση 30% επί των αναγραφομένων διδάκτρων, πλην αυτών της ALUMNI SOCIETY.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Δυνατότητα Διεξαγωγής σε Ενδοεπιχειρησιακό Περιβάλλον

Το σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί και σε ενδοεπιχειρησιακό περιβάλλον ενδιαφερομένων Εταιρειών, αρκεί ο αριθμός των συμμετοχών να το επιτρέπει.
Για συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο
ΕΙΑΣ (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

Για την Αίτηση Συμμετοχήςπατήστε εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
SNF Web Conference: Αναγέννηση στη μετά-Covid Εποχή & Τεχνητή Νοημοσύνη

SNF Conference Δωρεάν & Ζωντανά Online 22 & 23 Ιουνίου, 2020 Συμμετέχουν οι Nicholas Christakis, Tristan Harris, Stuart Russell, Βill...

Close