Skip to content

ΑΧΑ: Εκδήλωση βραβεύσεων για την Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Σπύρου Ντακόλια

axa-logoΤην ετήσια εκδήλωση βράβευσης των Συνεργατών με τις μεγαλύτερες επιτυχίες πραγματοποίησε η Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον κ. Σπύρο Ντακόλια για το 2014. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Αθήνας, της Πάτρας, της Ρόδου, του Ναυπλίου και της Λευκάδας.

ΔΤ_ΑΧΑ_Σ.ΝΤΑΚΟΛΙΑΣΗ εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα του κ. Ντακόλια, ο οποίος τόνισε τη σημαντική δουλειά που έγινε από τους Συνεργάτες και τα αποτελέσματα που πέτυχαν χάρις σε αυτή. Παράλληλα έκανε αναφορά στο τριετές πλάνο που έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη της Διεύθυνσης, τόσο σε νέους Συνεργάτες όσο και σε γεωγραφική επέκταση με απώτερο σκοπό την αύξηση των παραγωγικών αποτελεσμάτων.

ΔΤ_ΑΧΑ_Ε.ΜΟΑΤΣΟΣΟ Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ κ. Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στο ισχυρό ενδιαφέρον της Εταιρείας να στηρίζει το Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών της, επισημαίνοντας ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ο νέος κανονισμός πωλήσεων και τα νέα βελτιωμένα προϊόντα της Εταιρείας. Ο κ. Μοάτσος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με τα πολύ καλά αποτελέσματα της ΑΧΑ συνολικά για το 2014.

ΔΤ_ΑΧΑ_Ν.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥΑπό πλευράς του ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής κ. Νίκος Σακελλαρίου έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2015, ανέλυσε τις μεγάλες αλλαγές στον κλάδο, ανέπτυξε τους στρατηγικούς στόχους της Εταιρείας και δήλωσε σίγουρος πως για μία ακόμα χρονιά, οι συνεργάτες θα επιτύχουν τους στόχους τους.

ΔΤ_ΑΧΑ_E.DI GIORGIOΤην εκδήλωση έκλεισε ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου κ. Ernesto DiGiorgio, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματά τους, ανέλυσε το πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2015.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα κατά σειρά το 2014, οι Συνεργάτες:

  1. Καθολική Σπάρταλη – Γραφείο Ρόδου.
  2. Κυριάκος Ξένος – Γραφείο Αθήνας.
  3. Δημήτρης Αγγελόπουλος – Γραφείο Αθήνας.
  4. Φωτεινή Χριστοπούλου – Γραφείο Πάτρας
  5. Αμαλία Καινούργιου – Γραφείο Αθήνας.
  6. Στέλλα Ζουλινάκη – Γραφείο Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι κύριοι: Λυκούργος Πέτροβας (Διευθυντής Λειτουργιών), Παναγιώτης Καυκάς (Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου), Χαράλαμπος Αναστασιάδης (Διευθυντής Marketing & Ανάπτυξης Προιόντων), Χρήστος Κουτσούκος (Διευθυντής Κλάδου Ζωής), Κώστας Λαγογιάννης (Επιθεωρητής Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου), Βασίλης Αντύπας (Επικεφαλής Εκπαίδευσης και Γραμματέων Γραφείων Πωλήσεων), Γιώργος Φωκάς (από τη Διεύθυνση Υποστήριξης & Στρατηγικής Δικτύων Διανομής).

Μετά το τέλος των βραβεύσεων ακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Άκη Αγγελάκη πάνω στο θέμα «Ο Νόμος της έλξης των πωλήσεων».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *