Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της D.A.S. Hellas

17 Φεβρουαρίου 2016

IMG_0173Με ικανοποίηση γιατα αποτελέσματα του 2015 και αισιοδοξία για το 2016, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της D.A.S.Hellas, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα της εταιρείας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κ. Νάντια Σταυρογιάννη, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους,για τις προσπάθειές τους και εξήρε το έργο που καταβάλλουν ώστε η εταιρεία να ακολουθεί μια διαρκώς ανοδική πορεία.

Τόνισε πώς ηD.A.S.Hellasτο 2015 κατέγραψε τη μεγαλύτερη κερδοφορία από την ίδρυσή της και επισήμανε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί εκκίνηση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και θετικές εξελίξεις τη νέα χρονιά. Επίσης, ειδική μνεία έκανε στη νέα συνεργασία με την INTERAMERICAN, που ήρθε να προστεθεί στις υφιστάμενες συνεργασίες, υπογραμμίζοντας τη συμβολή της στην περαιτέρω διάδοση του θεσμού της Νομικής Προστασίας.

Με βεβαιότητα για το μέλλον, η κ. Σταυρογιάννη προανάγγειλε,για το 2016, κινήσεις ανάπτυξης μέσα από δράσεις εξωστρέφειας οι οποίες και αποσκοπούν στη συνεχώς δυναμική παρουσίατης Νομικής Προστασίας στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η διευθύνουσα σύμβουλος μετέφερε στους παρευρισκόμενους και τον χαιρετισμό του μέλους του Δ.Σ  κ. Τάσσου Παγώνη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Στην κεντρική φωτό: Η Διευθύνουσα Σύμβουλος Νάντια Σταυρογιάννη, ο Διευθυντής Πωλήσεων Γιώργος Τάσσης και αριστερά ο Βασίλης Τσελεμπάνης, Διευθυντής Τμήματος Ζημιών και Νομικού Τμήματος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interamerican - Νέο Γραφείο στη Σύρο

Με συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα έχει ξεκινήσει η INTERAMERICAN την υλοποίηση του τριετούς σχεδίου ανάπτυξης του φυσικού δικτύου της...

Close