Εκδήλωση ΕΑΔΕ & ΕΕΑ για τις αλλαγές που φέρνει η IDD

14 Ιανουαρίου 2019

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) με τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρα 16.00 - 18.00 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel - Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ - στα πλαίσια της χρηματοοικονομικής έκθεσης money show με θέμα: «Απαιτήσεις Προσαρμογής στο Νέο Νόμο - Αναλυτική Παρουσίαση του Νέου Νόμου & Οι Αλλαγές  στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση».

Θα γίνει ενημέρωση για τον ψηφισθέντα νέο νόμο 4583/2018 που ενσωμάτωσε την Οδηγία 2016/97 - IDD – Περί Ασφαλιστικής Διανομής & την Κωδικοποίηση του νόμου Ν.1569/85 και του Π.Δ 190, ενώ θα δοθούν ουσιαστικές χρηστικές πληροφορίες και θα υπάρξει η δυνατότητα να λυθούν απορίες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.  

Μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οι ημερομηνίες εξετάσεων για την πιστοποίηση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Με σημερινό της Δελτίο Τύπου η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε το φετινό πρόγραμμα εξετάσεων για την πιστοποίηση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών:

Close