Εκδήλωση ΕΑΕΕ στη Θεσσαλονίκη

30 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΑΕΕ, με πρωτοβουλία των επιτροπών Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών και Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), διοργανώνει εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα:

“Cyber Risk Insurance: Σύγχρονες απειλές, σύγχρονες λύσεις από την ασφαλιστική αγορά”
την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 17:00 – 19:00, στο Grand Hotel Palace, Θεσσαλονίκη

Στη συνάντηση στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και εκπρόσωποι εταιριών – συμβούλων εξειδικευμένων στο cyber risk, θα παρουσιάσουν τους κινδύνους του κυβερνοχώρου για τις επιχειρήσεις και τις παρεχόμενες λύσεις από την ασφαλιστική αγορά.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών και εκπροσώπους της διαμεσολάβησης. Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται εγγραφή πατώντας εδώ έως τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 .

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Στα περίπτερα: Τι μας φέρνει η Google - Η πανδημία άλλαξε το "εγώ" - Οδήγηση και AI - Burnout για να είσαι ευχάριστος

Google: Τι περιλαμβάνει η mega-επένδυση στην Ελλάδα Τη δημιουργία τριών data centers μέσα στα επόμενα δύο χρόνια περιλαμβάνει, σύμφωνα με...

Close