Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Απριλίου 2023 του Ε.Ι.Α.Σ.

29 Μαρτίου 2023

Απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της αγοράς μας, από κοινού  

Ενδιαφέρον και επίκαιρο είναι το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Απριλίου 2023 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, το οποίο υλοποιείται σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών του, σύμφωνα με τον ακόλουθο χρονικό σχεδιασμό:

  Τρίτη και την Πέμπτη, 4 και 6 Απριλίου, 16.00-19.20

   Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 16:00-20:00, από Δευτέρα, 10 Απριλίου έως και Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023

  Τρίτη και Πέμπτη, 25 και 27 Απριλίου 2023, 16:00 – 19:20

   Κάθε Πέμπτη, 15.00 - 18.20, από την Πέμπτη, 27 Απριλίου έως και την Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023

Εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων της απαιτητικής εποχής μας, η διαρκής εκπαίδευση, επιμόρφωση και μετεκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής αγοράς, αποτελεί εγγύηση προόδου και περαιτέρω ανάπτυξης της τεχνογνωσίας του, προς όφελος της απόδοσης της εργασίας και των προοπτικών σταδιοδρομίας των στελεχών της αγοράς μας, διοικητικών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, από κοινού. Προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ε.Ι.Α.Σ. συνεισφέρει πάντοτε και ουσιαστικά.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Alsvit Hipoges: Μια μοναδικά απλοποιημένη διαδικασία απόκτησης ακινήτων

Με περισσότερα από 15 χρόνια στην ελληνική αγορά του Real Estate Η AlsvitHipoges, η πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία στην ελληνική αγορά...

Close