Εκπαιδευτικό πρόγραμμα LIMRA Master Financial Advisor για επιλεγμένους συνεργάτες της Interamerican

6 Σεπτεμβρίου 2023

«Υπέροχη εμπειρία, ίσως η πιο δυνατή από άποψη αποτυπώματος στην καριέρα μου!»

«Η εκπαίδευση αυτή αποτελεί πυξίδα για το μέλλον μου!»

«Δόθηκε πλήθος σύγχρονων γνώσεων και εργαλείων που απαιτούν άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα μας με στόχο τη διαφοροποίηση και την εξέλιξη!»

Με δηλώσεις ενθουσιασμού και όρεξη για δουλειά, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Ιούνιο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Putting Clients First» της σειράς Master Financial Advisor της LIMRA, σε επιλεγμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Interamerican. Στο τετραήμερο πρόγραμμα η ομάδα της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της Interamerican παρείχε εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες στον «χρηματοκοικονομικό σχεδιασμό» για να ενισχύσει τους ασφαλιστικούς συμβούλους της Εταιρίας στην παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αποτελεί το δεύτερο μέρος του σημαντικού εκπαιδευτικού προγράμματος που δίνει έμφαση στη συμβουλευτική παροχή ασφαλιστικών λύσεων των πελατών. Εισηγητής ήταν o Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA and LOMA. Στο εργαστήριο συμμετείχε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager της Interamerican και οι trainers της Εταιρίας Ειρήνη Μαρακογιαννάκη και Νάταλι Σταυρίδου. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, με το πολυήμερο εργαστήριο «The Business Advisor».

Η εστίαση της Interamerican στην παροχή εξαιρετικής και συνεχούς εκπαίδευσης στους συνεργάτες της αποτελεί βασική στρατηγική της Εταιρίας, διαχρονικά, με ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα. Η βελτίωση του τρόπου εργασίας, η εφαρμογή νέων ολοκληρωμένων πρακτικών παρουσίασης και προσέγγισης πελατών, επέφερε στη συγκεκριμένη ομάδα ασφαλιστικών συμβούλων, εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως διπλασιασμό της παραγωγής τους, συνδυαστικά στους κλάδους Υγείας, Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων. 

Φωτό: Στιγμιότυπο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα LIMRA Master Financial Advisor των συνεργατών της Interamerican.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB και της ΟΑΕΕ

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάπτυξη συνεργειών στο...

Close