Ελληνική συμμετοχή στο Mobile World Congress Americas για 3η συνεχόμενη χρονιά

22 Οκτωβρίου 2019

Στο Los Angeles βρίσκονται ήδη εκπρόσωποι του ελληνικού οικοσυστήματος τεχνολογίας που συμμετέχουν στο Mobile World Congress Americas (MWC LA), 22-24/10 (www.mwclosangeles.com), για 3η συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία και διοργάνωση του ΣΕΚΕΕ και την υποστήριξη της HETiA, στο πλαίσιο κοινών δράσεων ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των μελών τους αλλά και του ελληνικού οικοσυστήματος.

Το ελληνικό περίπτερο θα βρίσκεται στον πολύ ζωντανό χώρο 4YFN - Startups, επιδιώκοντας να δώσει για άλλη μια φορά τη δυνατότητα στις ελληνικές τεχνολογικές επιχειρήσεις να βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο οποίο συμμετέχουν επιχειρήσεις από τις ΗΠΑ, τον Καναδά αλλά και την κεντρική και Νότια Αμερική.

Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής  είναι ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ Γιώργος Μαρκατάτος και οι εταιρίες που συμμετέχουν είναι: Acromove (www.acromove.com),  Regate (www.regate.gr), Centaur Analytics (www.centaur.ag), Classter (www.classter.com) και η Claret (www.claret.gr) που είναι spin-off του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Βασικός στόχος της ελληνικής παρουσίας στο MWC LA, είναι η διασύνδεση με συνεργάτες και επενδυτές καθώς και η δικτύωση με τους κορυφαίους από τα διεθνή οικοσυστήματα. Αποτελεί δε συνέχεια των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από τον ΣΕΚΕΕ και άλλους φορείς στο San Francisco και στη Silicon Valley τον προηγούμενο μήνα.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου, Παντελής Αγγελίδης, δήλωσε σχετικά: “Η συνέπεια και η συνέχεια στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της δικτύωσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με τους διεθνείς κόμβους της τεχνολογίας, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΣΕΚΕΕ. Είμαι σίγουρος ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε οικοσύστημα πιο εμφανές στον παγκόσμιο χάρτη, γιατί έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα, που αρχίσαμε να αξιοποιούμε”.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το ΕΕΑ αρωγός στις διεκδικήσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας στηρίζει τα μέλη του, οπότε και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που την Πέμπτη πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας  στις...

Close