Εμβολιασμός ηλικιωμένων σε Αργυρούπολη-Ελληνικό με τη συμβολή της INTERAMERICAN

6 Δεκεμβρίου 2017

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης κοινωνικής πολιτικής, προχώρησε σε μια ακόμα ενέργεια για τη φροντίδα της υγείας δημοτών του. Η διεύθυνση κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου οργάνωσε πρόσφατα αντιγριπικό εμβολιασμό σε ΚΑΠΗ, καθώς επίσης στο δημαρχείο για λοιπούς πολίτες και εργαζομένους στις δημοτικές υπηρεσίες. Σε αυτή την πρωτοβουλία του, που επαναλαμβάνεται σταθερά κατά τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος είχε και φέτος τη χορηγική συνδρομή της INTERAMERICAN.

H εταιρεία υποστηρίζει σταθερά τον ετήσιο αντιγριπικό εμβολιασμό στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη από το 2012, χορηγώντας τα εμβόλια. Αποδέκτες του εμβολιασμού ήταν περισσότερα από 200 άτομα, κυρίως με χρόνια προβλήματα υγείας και ανασφάλιστα. Τη σύμπραξη της εταιρείας για τη διενέργεια του αντιγριπικού εμβολιασμού εξήρε η αντιδήμαρχος υγείας και κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, Ειρήνη Στελλάκη.

Η INTERAMERICAN έχει θέσει σε προτεραιότητα την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας όχι μόνο στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της αλλά και στο εταιρικό πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων «Πράξεις Ζωής». Η εταιρεία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες πρόληψης, σε συνάφεια με τη σχετική τεχνογνωσία εξειδικευμένου προσωπικού και με αξιοποίηση των υποδομών που διαθέτει για υπηρεσίες υγείας. Στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης λειτουργεί, άλλωστε, το ιδιόκτητο πολυϊατρείο Medifirst, που καλύπτει ανάγκες ιατρικών πράξεων - κλινικών και διαγνωστικών εξετάσεων κατοίκων των νοτίων προαστίων της πρωτεύουσας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η ψηφιοποίηση ανατρέπει τα δεδομένα στις υπηρεσίες υγείας

Το επόμενο κύμα ανακαλύψεων στον τομέα της υγείας θα έρθει από την ψηφιοποίηση και πιο συγκεκριμένα, απο τις τεχνολογίες συγκέντρωσης...

Close