Ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων & Συσσιτίων από την Interlife

13 Ιανουαρίου 2020

Με κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, για άλλη μια φορά, στη δωρεά δυόμιση τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια, ενώ η συνολική προσφορά της εταιρίας το 2019 ανέρχεται σε 4,5 τόνους.

Συγκεκριμένα, αποδέκτες της προσφοράς ήταν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Ηγουμενίτσας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταυρουπόλεως & Νεαπόλεως και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων της κοινωνίας σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω Αλλιώς» που υλοποιεί η εταιρία.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interlife: Ζητείται Διευθυντής Πληροφορικής

Διευθυντή Πληροφορικής για τα κεντρικά της γραφεία στη Θεσσαλονίκη αναζητά η Interlife Ασφαλιστική. Ακολουθεί η αγγελία:  Η INTERLIFE Ασφαλιστική αναζητά Διευθυντή...

Close