Ενισχύεται η Συνεργασία μεταξύ Ευρωπαϊκής Πίστης & Mega Brokers

20 Απριλίου 2018

Συνάντηση παρουσίασης μοναδικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας ολοκληρώθηκε στις 18 Απριλίου στο Amalia Hotel με αυξημένη συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της MEGA BROKERS, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Παρουσία 150 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Δικτύου Πωλήσεων, ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον χαιρετισμό του, τόνισε «το ρόλο της τεχνολογίας για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή του μέλλοντος και την ανάγκη να εκπαιδευτεί στις αλλαγές και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς όπως η GDPR, IDD αλλά και στις νέες γενιές προϊόντων, ενώ σημείωσε πως η MEGA BROKERS φροντίζει μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει καταρτίσει, την ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις της νέας εποχής».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, όπου αρχικά αναφέρθηκε στη φιλοσοφία, τις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Πίστης, στο σεβασμό στον πελάτη και στο συνεργάτη και στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά τα προϊόντα της εταιρίας.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συνεργατών που παρακολούθησαν την ενημέρωση για τα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες, αποδεικνύει έμπρακτα πως η επένδυση στην γνώση αποτελεί βασική αξία και δέσμευση της MEGA BROKERS απέναντι στο Δίκτυο Πωλήσεων της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interlife: Ζητούνται δύο ανώτερα στελέχη

Η INTERLIFE Ασφαλιστική αναζητά εσωτερικό (in-house) Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δικηγόρο πλήρους απασχόλησης για την έδρα της στη Θεσσαλονίκη...

Close