Εξέταση μαστού για τις εργαζόμενες της ΙΝTERAMERICAN

13 Μαρτίου 2015

interamericanΗ ΙΝΤERAMERICAN προσέφερε και φέτος δωρεάν κλινική εξέταση μαστού στις εργαζόμενές της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η εξέταση οργανώθηκε στο ιατρείο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στις 6 Μαρτίου, με τη συνεργασία της ιδιόκτητης κλινικής ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜEDICLINIC και με αξιοποίηση των εθελοντικών υπηρεσιών του ιατρού Γ. Παπάζογλου, χειρουργού μαστού.

Το πρόγραμμα φροντίδας της υγείας των εργαζομένων της ΙΝΤERAMERICAN είναι ευρύ, εντάσσεται στις εφαρμοσμένες πρακτικές της εντός της εταιρικής κοινωνίας στο πλαίσιο του σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής» και περιλαμβάνει ειδικότερες παροχές υγείας, που συμπληρώνουν το βασικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης και υγείας που παρέχει η εταιρεία σε όλους τους εργαζομένους της. Πέραν των ιδιόκτητων υποδομών και του επιστημονικού δυναμικού που συνεργάζεται με την ΙΝΤERAMERICAN, η εταιρεία αξιοποιεί για την υλοποίηση σχετικών πρωτοβουλιών και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει με μη κυβερνητικούς οργανισμούς στον τομέα της ενημέρωσης, της πρόληψης και των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την ΔΕΙΑ;

Είναι περίπου 4 χρόνια τώρα που η εποπτεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς έχει περάσει στην Τράπεζα της Ελλάδος και συγκεκριμένα...

Close