Επίσκεψη του Προέδρου του Ομίλου ERGΟ στην Ελλάδα και την Τουρκία

26 Νοεμβρίου 2014

Ο πρόεδρος του ασφαλιστικού Ομίλου ERGO Dr Torsten Oletzky επισκέφθηκε πρόσφατα τα γραφεία της ERGO στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Στη διάρκεια των επισκέψεών του, είχε τη δυνατότητα να συναντήσει τα ανώτατα στελέχη της κάθε εταιρίας και να έχει μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους για τρέχοντα και επίκαιρα θέματα.

Κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, τον καλωσόρισε ο CEO περιφέρειας Ελλάδας/Τουρκίας κ. Θεόδωρος Κοκκάλας δηλώνοντας: «Η επίσκεψή σας είναι τιμή για όλους μας, ιδιαίτερα αυτή την πολύ σημαντική περίοδο για την ERGO Ελλάδος, δεδομένου ότι είμαστε στην αρχή ενός πολύ απαιτητικού και προκλητικού νέου έργου, τη διαδικασία δηλαδή της συγχώνευσής μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική. Η επιτυχία αυτού του έργου θα καταστήσει την ERGO πρωταγωνιστή στην ελληνική αγορά, προς όφελος των πελατών μας, των συνεργατών μας, των εργαζομένων μας, της κοινωνίας και των μετόχων. Η παρουσία σας σήμερα εδώ μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενθάρρυνση, καθώς αισθανόμαστε ότι έχουμε την υποστήριξη του Ομίλου κι αυτό αποτελεί για εμάς ένα πρόσθετο κίνητρο».

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Dr Torsten Oletzky, αφού συνεχάρη τη Διοίκηση και  τα στελέχη της εταιρείας για την πρόσφατη επιτυχή συμφωνία απόκτησης των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά: «Η εξαγορά της ΑΤΕ ήταν μια σοφή απόφαση, καθώς πρόκειται για μια αξιόπιστη εταιρεία, που η ταυτότητά της συνάδει με τις αξίες που πρεσβεύει η ERGO, ενώ ταυτόχρονα συμπληρώνει τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου της και επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της, κυρίως στην περιφέρεια της χώρας. Το έργο της συγχώνευσης των δύο εταιριών που μόλις ξεκινά είναι ακόμα μια καινούργια πρόκληση για εσάς. Είμαστε βέβαιοι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία με τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της, την εποικοδομητική  κι άκοπη προσπάθεια, την αφοσίωση στους στόχους και την ομαδικότητα θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά.»

Ο κ. Oletzky, ολοκληρώνοντας την ομιλία του προς τα στελέχη της ERGO Ελλάδος, δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για άλλη μια φορά για την εξαιρετική επίδοση της εταιρείας και τα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματά της, ιδιαίτερα μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα. Η ERGO Ελλάδος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εννεαμήνου 2014, είναι μέσα στους στόχους και της παραγωγής και της κερδοφορίας. Σημειωτέον ότι η συνολική παραγωγή αυξήθηκε κατά 2,1%, ανερχόμενη στα 106,03 εκ. ευρώ, σημειώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική αύξηση στους λοιπούς κλάδους, που αποτελεί και έναν από τους  στρατηγικούς στόχους της εταιρείας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η ΑΧΑ βελτιώνει τους όρους στα νέα ασφαλιστήρια περιουσίας

Η ΑΧΑ προχώρησε σε σημαντικές βελτιώσεις των όρων στα ήδη υπάρχοντα και στα νέα ασφαλιστήριαπεριουσίας (Κατοικία, Επιχείρηση, Ελεύθεροι Κίνδυνοι). Μέσα από...

Close