Επείγουσα έκκληση ΕΕΑΕ προς Διαμεσολαβητές

26 Ιουλίου 2017

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΕΑ μεγάλος αριθμός Συναδέλφων δεν έχει προσκομίσει την ανανέωση του ασφαλιστηρίου Επαγγεματικής Αστικής Ευθύνης. 

Επειδή η ανανέωση και η ισχύς της άδειας επαγγέλματος εξαρτάται και από την ύπαρξη ασφαλιστηρίου σε ισχύ, καλούμε τους Συναδέλφους να σπεύσουν να καταθέοσυν το ασφαλιστήριό τους για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην άδειά τους, άλλως να βεβαιωθούν ότι έχει κατατεθεί από την Εταιρεία που το έχει εκδώσει. 

Επιθυμούμε να μην υπάρξει καμία διαγραφή, εξ αυτού του λόγου, από τα Επιμελητήρια. 

Είναι πολλοί οι Συνάδελφοι που έχουν υποχρεωθεί δυστυχώς να εγκαταλείψουν το επάγγελμα λόγω των άδικων και δυσβάσταχτων οικονομικών και φορολογικών βαρών, ας μην προστεθούν και άλλοι, από αμέλεια. 

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΕ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΕΑ: Να υποβάλλουν το συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές»

Μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών διαμεσολαβητών δεν έχει προσκομίσει στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας επικαιροποιημένο το συμβόλαιο αστικής ευθύνης επαγγέλματος όπως διαπιστώθηκε από...

Close