Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη Αγγειοχειρουργική και Λοιμωξιολογία για τον ασφαλιστικό κλάδο Δωδεκανήσου

8 Δεκεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 24/11/2022, ώρα 12.30μμ, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza Ρόδου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιστημονική εκδήλωση για τον ασφαλιστικό κλάδο Δωδεκανήσου, με θέμα «Η αξιοποίηση της σύγχρονης Αγγειοχειρουργικής και Λοιμωξιολογίας από τον Ασφαλιστικό Κλάδο Δωδεκανήσου».

Κύριοι ομιλητές ήταν οι κ.κ. Στούπη Αθηνά MD, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια Τμήματος Λοιμώξεων και Ταξιδιωτικής Ιατρικής Ιατρικού Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης EUROMEDICA Δωδεκανήσου, Clinical Instructor Warren Alpert Medical School of Brown University USA και ο Κούστας Γεώργιος MD-PhD, Αγγειοχειρουργός – Ε. Καθηγητής, Διευθυντής Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής Ιατρικού Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης EUROMEDICA Δωδεκανήσου, T. Fellow of M.G.H. Harvard Medical School USA.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Mέριμνας Δωδεκανήσων, κ. Γιασιράνη Χαρούλα, ο Γενικός Διευθυντής EUROMEDICA Δωδεκανήσου κ. Τσιγάρος Μιχάλης, και η Πρόεδρος Συλλόγου Διαμεσολαβούντων Δωδεκανήσου «ΙΣΧΥΣ» κ. Μουτάφη Βάσω.

Ακολούθησε συζήτηση και δεξίωση.

Σκοπός της επιστημονικής ημερίδας ήταν η ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου σχετικά με την σύγχρονη Αγγειοχειρουργική και Λοιμωξιολογία. Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα ειδικών προνομίων για τους ασφαλισμένους

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Innovative Business Consulting & Learning – iBcl: Πρόγραμμα Online Σεμιναρίων

Σύστημα Προγραμματισμού & Ελέγχου Παραγωγής - Το Κτίσιμο του MRP II (8 ώρες)14 Δεκεμβρίου 2022 (09:30 - 17:00)Στο Σεμινάριο αυτό...

Close