Επιστολή της Προέδρου ΠΣΑΣ: "Ο Σύνδεσμός μας δεν είναι οι καρέκλες μας"

29 Ιουνίου 2020

Την παρακάτω επιστολή έστειλε η Πρόεδρος του ΠΣΑΣ, κα. Θεοδώρα Γουργούλη: 

Ως Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και ως μάχιμη επί 28 έτη ασφαλιστικός σύμβουλος, δεν μου επιτρέπεται να σιωπώ σε μεθοδεύσεις που ως σκοπό έχουν την απομάκρυνση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, οι οποίοι επιθυμούν την ανέλιξη του επαγγέλματός τους, τη συνένωση της διαμεσολάβησης και την οικονομική διαφάνεια των οικονομικών στοιχείων του ΠΣΑΣ.

Προσπάθησα με τη βοήθεια μελών του Δ.Σ. να προάγω, να ενώσω, να εξυγιάνω, να αποκαταστήσω τη διαφάνεια, αλλά μεθοδεύσεις από μέλη του Δ.Σ εμποδίζουν το έργο μου.

Τα βήματα που ακολούθησα έως και σήμερα για την επίτευξη των ανωτέρω είναι τα εξής:

  1. Επέδωσα εξώδικη δήλωσή μου προς το Δ.Σ. του Συνδέσμου μου στις 28/12/19 (για τη νόμιμη έκδοση παραστατικών δαπανών με τη συναίνεσή μου)
  2. Επέδωσα εξώδικη δήλωσή μου την 1-6-2020 προς την εταιρία "GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ" (διότι ποτέ δεν μου εδόθησαν τα στοιχεία που κατ' επανάληψη ζητούσα ως όφειλα και ακόμα έως και σήμερα δεν γνωρίζω εγώ και πολλά μέλη του ΔΣ ποιος υπέγραψε τη σύμβαση με την εν λόγω διοργανώτρια εταιρία και με ποιους όρους για την ημερίδα του MDRT Day 2020)

Όμως:

  • Ουδέποτε έλαβα καμία ενημέρωση από την "GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ" και ως εκ τούτου αναγκάστηκα να ακολουθήσω τη δικαστική οδό για την πλήρη διαλεύκανση των άνω ενεργειών
  • Το πάγιο αίτημα εμού και μελών του Δ.Σ. που είναι η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης, όπου θα συζητηθούν τεκμηριωμένα όλα τα θέματα που μας απασχολούν, παραμερίζεται, υποβιβάζεται (εκκρεμεί από τον Ιανουάριο 2020) και προωθείται από μέλη του Δ.Σ. η συζήτηση για Ανακατανομή Αξιωμάτων του Δ.Σ. παρά τη σχετική απαγόρευση από το Καταστατικό του Συνδέσμου μας

Ο Σύνδεσμός μας δεν είναι οι καρέκλες μας.

Οι διαμεσολαβητές απομακρύνονται από τον φορέα τους.

Στην ουσία δεν λειτουργούμε...

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι»

Είμαι αποφασισμένη να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων που με ψήφισαν και με τη βοήθεια μελών του Δ.Σ. αλλά και της δικαιοσύνης να διαλευκανθεί κάθε σημείο και οι διαμεσολαβητές να αποφασίσουν πώς θέλουν να είναι το αύριο του Συνδέσμου τους, αφού γνωρίσουν το σήμερα.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας η παρούσα επιστολή θα αποσταλεί στον κλαδικό τύπο προς ενημέρωση των μελών μας.

Η Πρόεδρος του ΔΣ του ΠΣΑΣ
Θεοδώρα Γουργούλη

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Αύριο: Δωρεάν σεμινάριο για τη "γλώσσα του σώματος"

Διαδικτυακή ομιλία - Θέμης Σαρανταένας Θέμα: «γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων» Σε ζωντανή μετάδοση από το βιβλιοπωλείο Με αφορμή την κυκλοφορία...

Close