Skip to content

Εσείς γνωρίζετε τι είναι η αστική ευθύνη κατοικίδιου;

Τα ζώα συντροφιάς είναι μέλη της οικογένειάς μας. Είτε ζούμε είτε εργαζόμαστε μαζί τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, αυξάνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων που σχετίζονται με κατοικίδια. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς, εκτός από την ελευθερία και την ευελιξία που παρέχουν τα επαγγέλματα που αφορούν τα ζώα συντροφιάς, μελέτες δείχνουν ότι οι απολαβές των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε σχετικούς κλάδους είναι αρκετά καλές. Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ, οι περιπατητές σκύλων μπορούν να κερδίσουν μέχρι και ένα πέμπτο περισσότερο από το μέσο μισθό της χώρας.

Αποδεικνύεται λοιπόν πως αν εργάζεστε δίπλα στα αξιολάτρευτα κατοικίδια ζώα, μπορείτε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ωστόσο το να ζει κανείς ή να εργάζεται με κατοικίδια ζώα συνεπάγεται ευθύνες και μπορεί να οδηγήσει σε αξιώσεις τρίτων. Σκεφτείτε λόγου χάρη να έχετε ένα κατοικίδιο το οποίο θα προκαλέσει φθορά στην περιουσία του γείτονά σας ή να είστε περιπατητής ζώων και να τύχει το σκυλί να τραυματιστεί ή να τραυματίσει κάποιον άλλο. Για αυτό και πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει σωστή ασφαλιστική κάλυψη. Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικός είστε ατυχήματα μπορούν πάντα να συμβούν. Η αστική ευθύνη κατοικίδιων ζώων μπορεί να προστατεύσει την εταιρεία ή την περιουσία σας από σειρά πιθανών σεναρίων, όπου το κατοικίδιο ενδέχεται να βλάψει ένα άλλο πρόσωπο, μια ιδιοκτησία ή προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Αυτή την στιγμή στην Ασφαλιστική Αφορά παρέχεται η κάλυψη αστικής ευθύνης ιδιοκτήτη κατοικίδιου από την DEADALUS μέσω της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Μήπως ήρθε λοιπόν η στιγμή να αποκτήσετε και εσείς ασφαλιστική προστασία;

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *