Εσπερίδα παρουσίασης Λογισμικού Προγράμματος

8 Φεβρουαρίου 2019

Η Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPA) στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ενημέρωση και εξέλιξη των επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού – ασφαλιστικού χώρου, σε εσπερίδα που διοργάνωσε για τα μέλη και τους φίλους της, παρουσίασε το «Λογισμικό Πρόγραμμα Financial Planning HFPA» αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το figlo advisor είναι ένα  ολοκληρωμένο λογισμικό πρόγραμμα του οποίου η ελληνική έκδοση παρέχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την HFPA.

Δημιουργεί μία εξατομικευμένη μελέτη, η οποία αποτυπώνει την τρέχουσα οικονομική θέση του πελάτη, εντοπίζει τις ανάγκες του με σκοπό την επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών του. Έτσι ο πελάτης προστατεύεται από οικονομικούς κινδύνους που ενδέχεται να εκτρέψουν τον προγραμματισμό του.

Το λογισμικό αυτό αποτελεί το σύγχρονο εργαλείο του επαγγελματία financial planner που συμβάλλει στη διαφοροποίησή του και αναβαθμίζει τον ρόλο και το εισόδημά του.

Προλόγισε ο πρόεδρος της HFPA κ. Κώστας Τριανταφύλλου, ο αντιπρόεδρος κ. Λουκάς Τουρνατζής μίλησε για την πορεία που οδήγησε στην απόκτηση του λογισμικού και στη συνέχεια παρουσίασαν οι εκπρόσωποι της figlo, κ.κ. P. Dussel, N. Brouwer, καθώς και ο κ. Μ. van Leeuwen, financial planner που χρησιμοποιεί το λογισμικό για τουλάχιστον δύο δεκαετίες.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 31/1/2019, στον φιλόξενο χώρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιριών και του ΕΙΑΣ.

Ο Financial Planner μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμβουλο για τον Έλληνα καταναλωτή και είναι σε θέση να τον βοηθήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά  στην κάλυψη των χρηματο-ασφαλιστικών του αναγκών, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας, μεθοδολογίας και εξατομικευμένης μελέτης που προκύπτει από τη χρήση του λογισμικού προγράμματος.

Μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Π. Λιαργκόβας στο EEA: Πρώτιστη προτεραιότητα η μείωση των φόρων

Την ανάγκη άμεσης αλλαγής του μείγματος της ασκούμενης δημοσιονομικής πολιτικής, με χαμηλότερους στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα και μείωση της φορολογικής...

Close