Skip to content

Γενική Συνέλευση & Κοπή Πίτας Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τρίτη 4/2/2020 η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καραγιάννης πλαισιωμένος από το ΔΣ που αποτελείται από τους Σαμαρά-Νάστου Ευγενία, Μπλαντέμη Νικόλαο, Τσιβούλη Ανδρέα, Ζαφειρίου Λουίζα, Ντέλλα-Καραϊσκου Στέλλα και Παπαδημητρούλα Μιχάλη, ενημέρωσαν τα μέλη για τις δράσεις του συλλόγου του περασμένου έτους και για τις επικείμενες του τρέχοντος έτους.

Αναφέρθηκαν στη «συνένωση δυνάμεων» και τη σύμπνοια που παρατηρείται πανελλαδικά στις τάξεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Συζητήθηκαν επίσης, ζητήματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά, η οποία σε πείσμα των καιρών δείχνει σαφή σημάδια ανάκαμψης τα τελευταία 3 χρόνια και ειδικότερα στους κλάδους Υγείας και Σύνταξης χωρίς να υπολείπεται και ο κλάδος φυσικών καταστροφών (φωτιές, πλημμύρες σεισμοί κλπ).

Αυτό οφείλεται στο αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, οι οποίοι όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι με μικρό κόστος μπορούν να καλύψουν σημαντικές οικονομικές ζημίες που θα προκύψουν από ένα αναπάντεχο γεγονός.

Τονίστηκε, επίσης, η καθοριστική συμβολή του επαγγελματία-συμβούλου ασφαλιστή, ο οποίος με τη γνώση και εμπειρία του και κυρίως με τη φυσική παρουσία του βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου σε κάθε δύσκολη στιγμή, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Στη συνέχεια ο σύλλογος δεξιώθηκε τα μέλη και τους φίλους του και όλοι μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενοι για Υγεία και Πρόοδο στη νέα χρονιά.

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *