Ευρωπαϊκή Πίστη – Αναδείχθηκε ως Superbrand Εταιρία

22 Μαρτίου 2017

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε ως Superbrand εταιρία στην κατηγορία «Ασφαλιστικές Υπηρεσίες» στο πλαίσιο της 5ης απονομής των Corporate Superbrands Awards Greece, σε ειδική εκδήλωση του πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece 2016, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που εκπροσωπείται σε 91 χώρες και είχε στόχο να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε 39 κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε ως Superbrand εταιρία μετά από βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και από δημοσκόπηση προς το καταναλωτικό κοινό, βάσει των ακόλουθων κριτηρίων:

  • Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης
  • Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
  • Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς Αγορά, Εργασιακές Σχέσεις, Κοινωνία και Περιβάλλον

Ο αρχικός κατάλογος περιελάμβανε περίπου 1.500 υποψήφιες εταιρικές επωνυμίες. Ο πρώτος γύρος βαθμολόγησης της Κριτικής Επιτροπής ανέδειξε τις 15 κορυφαίες εταιρίες ανά κατηγορία. Στη συνέχεια, η λίστα αυτή τέθηκε σε δεύτερο γύρο βαθμολόγησης από την Κριτική Επιτροπή, αλλά και στην αξιολόγηση του καταναλωτικού κοινού.

Το Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της Εταιρίας, κύριος Στέφανος Βερζοβίτης, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση:

«Η ανάδειξή μας ως Superbrand εταιρία είναι μία ακόμα απόδειξη ότι αποτελούμε έναν από τους πλέον αξιόπιστους ασφαλιστικούς φορείς στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και είναι απόρροια της εμπιστοσύνης των πελατών μας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση, καθώς από την ίδρυση της Εταιρίας πριν από 40 χρόνια έως και σήμερα, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε αναλλοίωτες τις αρχές πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η Ευρωπαϊκή Πίστη: την εντιμότητα, τη συνέπεια, τη φιλεργατικότητα και τη χρηστή διαχείριση».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Με το βλέμμα στραμμένο στους νέους η Eurolife ERB συμμετέχει στο 7ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και το βλέμμα στραμμένο στους νέους, ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB συμμετέχει στο 7ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας &...

Close