Ευρωπαϊκή Πίστη – Διπλή διάκριση στα βραβεία   “Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010 – 2020”

22 Ιουλίου 2021

Διπλή διάκριση απέσπασε η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. στα βραβεία θεσμός “Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010 -2020”, τα οποία διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και διοργανώνονται από την Direction Business Network.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, η Εταιρία βραβεύτηκε στην κατηγορία “Greek Business Champions”, ως μία από τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 50%, τη 10ετία 2010 – 2020.

Η δεύτερη διάκριση αφορούσε στην κατηγορία “Solidarity Excellence”, στην οποία τιμήθηκαν επιχειρήσεις για την προσήλωσή τους στην αξία της ανθρώπινης ζωής με την αλληλεγγύη που επέδειξαν απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της Covid-19. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, από την αρχή της πανδημίας στάθηκε μέσω ποικίλων δράσεων δίπλα στους εργαζόμενους, στους ασφαλισμένους και στο Ελληνικό κράτος.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη αυτή η διπλή διάκριση, αποτελεί ακόμα μία επιβράβευση για την πλήρη επίτευξη των κύριων στρατηγικών της στόχων, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη συνεχή οικονομική ανάπτυξη στον κλάδο που δραστηριοποιείται, αλλά και τη σταθερή παρουσία της δίπλα στην ελληνική κοινωνία.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Έρευνα “Technology Industry Survey” της KPMG

Προτεραιότητα το ταλαντούχο δυναμικό για τα ηγετικά στελέχη της τεχνολογίας, ενώ εξετάζουν κόμβους καινοτομίας και εκτός της Silicon Valley Ο...

Close