Ευρωπαϊκή Πίστη: Οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων στο Άμστερνταμ

8 Ιουνίου 2018

Το Άμστερνταμ, μια από τις πιο ιδιαίτερες, ζωντανές και σύγχρονες πόλεις, επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους παραγωγικά Συνεργάτες της για το 2017. H πόλη με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κέντρα στην Ευρώπη, με τις 1.539 γέφυρες και με τις περισσότερες εθνικότητες στον κόσμο, υποδέχθηκε τους 160 συμμετέχοντες από τις 24 έως τις 27 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη του Άμστερνταμ, να περπατήσουν στους δρόμους και στα μικρά στενά του, να θαυμάσουν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, περιοχές όπως η κεντρική πλατεία Dam, η πλωτή αγορά των λουλουδιών Bloemenmarkt και το πάρκο Vondelpark.
Παράλληλα, μέσα από μία κρουαζιέρα στα φημισμένα κανάλια της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Άμστερνταμ από μία άλλη οπτική γωνία, να παρατηρήσουν σημαντικά κτίρια και να ενημερωθούν για την ιστορία τους.

Τους 160 συμμετέχοντες συνόδευε ο κύριος Νίκος Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, η Εμπορική Διευθύντρια κυρία Βασιλική Ρούσση, ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κύριος Γιώργος Γκοτζαγεώργης καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Σε ολοήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε, οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το γραφικό ψαροχώρι Volendam και να απολαύσουν μια γευσιγνωσία τοπικών τυριών, καθώς και το Zaanse Schans, μια συνοικία η κοινότητα της οποίας ζει και εργάζεται σε όμορφα ξύλινα σπίτια, μουσεία, μύλους, καταστήματα, βιοτεχνίες και εστιατόρια. Μία περιοχή που τους μετέφερε μια νοσταλγική και ιστορική εικόνα της περιοχής Zaan, από τον 17ο και τον 18ο αιώνα.

Η εκδήλωση βραβεύσεων και το gala dinner για τους επιτυχόντες, πραγματοποιήθηκε στο ιδιαίτερο κτίριο Koepelkerk, μια εκκλησία του 17ου αιώνα στην οποία έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα οι εντυπωσιακές κολόνες, το επιβλητικό εκκλησιαστικό όργανο και ο άμβωνας.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, οι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο ταξίδι Δικτύου Πωλήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interactive Workshop του ΣΕΜΑ: "Are you ready for GDPR?"

Ένα workshop με τίτλο «Are you ready for GDPR?» διοργανώνει ο ΣΕΜΑ αυτή τη φορά στην Αθήνα, επικεντρώνοντας τις εργασίες...

Close